Varaždinska knjižara  GIT spremna je za novu školsku sezonu! Pripremite vaše učenike za novu školsku godinu! Za vas smo pripremili veliki izbor PVC omota po mjeri. To je sve što vam je potrebno kako bi vaši udžbenici, radne bilježnice, različite bilježnice te pisaći blokovi ostali sačuvani kroz godinu. Ako ćete dobiti udžbenike besplatno, preporučamo omotavanje istih, kako bi ih na kraju godine vratili neoštećene. Kako bi vaši školarci imali uredne i zaštićene udžbenike, svakako bi trebali omotati knjige.

 

Početkom svake školske godine dobivate popis udžbenika koje će Vaše dijete koristiti tijekom godine. Svaka knjiga ima drugu dimenziju te mu je potreban omot točno po mjeri. U našoj knjižari GIT svaki omot odgovara određenoj knjizi, tako da nema ljepljenja. Kod nas se odabiru omoti koji su Vam potrebni, a postoji i opcija da Vam mi omotamo knjige. Nudimo široki spektar omota, za udžbenike i radne bilježnice svih dimenzija, zatim omote za bilježnice standardnih formata A4, A5 i ostale, za kajdanke, informativke, bilježnice mekog i tvrdog omota, pisaće blokove itd… Kako sa navedenim omotima nema ljepljenja, na kraju godine, ovi omoti se vrlo lako skinu. Upravo zato je ta vrsta omota najprikladnija za buduće naraštaje.

 

Za sva pitanja, informacije i ponude svakako nam se javite na knjizara@git.hr, na 042/211 877 ili putem Facebooka. Pozivamo Vas i da nas posjetite u našoj knjižari kod varaždinskog Starog grada i pregledate bogatu ponudu školskog pribora i torbi. Pratiti nas možete i preko Facebooka.