Ukrasni vrhovi za torte – pleksiglas

10.65  10.65 

Ukrasni vrhovi za torte – pleksiglas stavlja se na vrh svadbene ili slavljeničke torte. Izrađuju se laserom za graviranje i izrezivanje. Izgledaju elegantno, moderno i profinjeno. Uklapaju se u svaku vjenčanu dekoraciju. Pleksiglas iz kojeg se izrađuju ukrasni vrhovi za torte je proziran, no može se obojati u nekoliko različitih boja (crvena, bijela, zlatna i srebrna). Također nudimo izradu topera od pleksiglasa raznih boja na upit.

Opis

Ukrasni vrhovi za torte – pleksiglas savršeno pristaju svakoj slastici

Ukrasni vrhovi za torte – pleksiglas ili toperi jedan su od sve češćih i popularnijih trendova na našem području. Pomoću njih svaka slavljenička torta izgleda odlično. Imate tortu, no nešto joj nedostaje, ona neka sitnica koja će je učiniti samo Vašom? Tražite dodatak kojim ćete je ukrasiti? Toperi su idealno rješenje za Vas.  Ukrasni vrhovi za torte – pleksiglas izgledaju elegantno, moderno i profinjeno. Uklapaju se u svako dekorativno uređenje vjenčanja. To je “final touch” zbog kojeg svaka slastica može zablistati u punom sjaju.

Čemu služe ukrasni vrhovi za torte?

Ukrasni vrhovi za torte se koriste za ukrašavanje slastica. Ovaj trend ukrašavanja slastica popularan je svugdje u svijetu s toga ni naše područje nije iznimka. Ukrasni vrhovi za torte sve su popularniji na našim prostorima. Toperi se mogu koristiti u različitim slavljeničkim prigodama, no najpopularniji su na vjenčanjima. Svaku slasticu pretvaraju u posebnu, jedinstvenu i originalnu. Vaši gosti će zasigurno će biti oduševljeni kada ugledaju besprijekorno ukrašenu svadbenu tortu.

Kako se izrađuju ukrasnih vrhova za torte

Visokokvalitetnim laserski strojem za graviranje i izrezivanje izrađujemo topere. Zbog velike preciznosti, graver može izrezivati i gravirati brojne materijalne raznih debljina i dimenzija. Ukrasne vrhove izrađujemo iz pleksiglasa i šperploče. Toperi izrađeni od akrila ili pleksiglasa su prozirni. Pleksiglas je iznimno lagan materijal koji se jednostavno obrađuje. Nakon izrade, ukrasne vrhove za torte možemo obojati u nekoliko različitih boja: crvena, zlatna, bijela ili srebrna. Također nudimo izradu topera od pleksiglasa raznih boja na upit.  Mogu se koristiti više puta jer su izdržljivi.

U kreiranju topera i vjenčane torte iz snova sudjelujete i VI! Osmislite originalan izgled ukrasnog vrha za torte. Prepustite se mašti. Vaše ideje, zamisli i želje pretvaramo u stvarnost. Izrađujemo ukrasne vrhove za torte različitih oblika, veličina, boja i debljina. Pošaljite nam ideje, a mi ćemo ih realizirati. Zbog ukrasnih vrhova za slavljeničku tortu, svaka slastica postaje posebna i upečatljiva.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top