Brojevi za stol od papira

1.25  1.25 

Brojevi za stol od papira su praktičan način kojim jednostavno i brzo možete organizirati raspored sjedenja na vjenčanju. Otisak je obostrani te se papir presavija na pola. Mogućnosti dizajniranja su mnoge, sve Vaše zamisli i kreacije možemo pretvoriti u stvarnost. Cijena se odnosi na 50 i više komada

Opis

Brojevi za stol od papira su jednostavni i praktični

Brojevi za stol od papira su klasičan dodatak svakom dekorativnom uređenju vjenčanja. Oni su jednostavnog, praktičnog i elegantnog izgleda. Sjajno su rješenje za organizaciju stolova i slaganja rasporeda sjedenja. Mogućnosti dizajniranja su mnoge te se bez problema mogu uklopiti s ostatkom dekoracije vjenčanja. Svadbeno slavlje jednostavno nije potpuno bez njih.

Izrada brojeva za stol

Brojevi za stol od papira mogu se izrađivati na različitim vrstama, kvaliteti, dimenzijama i debljini papira. S obzirom da su mogućnosti otiskivanja papira brojne, sve što zamislite može postati jedinstven dizajn broja za stol. Brojevi za stol se tiskaju obostrano nakon čega se papir presavije i broj može biti vidljiv s obje strane.

Brojevi za stol su neizostavan i sve popularniji dodatak vjenčanja. Ovaj sitan detalj uvelike pomaže pri organizaciji svadbe i rasporeda sjedenja. Brojeve možete ukomponirati u bukete cvijeća, staviti ih kao zasebnu dekoraciju na stol ili pak njihov dizajn prilagoditi ostatku uređenja. Budite kreativni! Pošaljite nam Vaše ideje, zamisli i želje, a mi ćemo se potruditi u najkraćem vremenskom roku kreirati brojeve za stol. Uz ovaj sitan dodatak, stvorite bajkovito vjenčanje bez straha od nesporazuma oko rasporeda sjedenja koji je čest na tako velikim događanjima. Želite u svoju vjenčanu dekoraciju uključiti brojeve za stol, ali ne želite ih izraditi na papiru? Nema problema, izrađujemo brojeve za stol od šperploče i brojeve za stol od pleksiglasa.

Moguća je narudžba putem interneta ili u poslovnici. Dostava narudžbe na kućnu adresu je 7 radnih dana ili prema dogovoru. Vrijeme preuzimanja uživo dogovara se u poslovnici.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top