Ukrasni vrhovi za torte – drvo

8.00  8.00 

Ukrasni vrhovi za torte – drvo izrezuju se iz šperploče pomoću suvremene laserske tehnologije vrhunske preciznosti. Stavljaju se na vrh slavljeničke torte. Ovaj poseban dodatak svaku tortu čini jedinstvenom. Mogu se obojati u crvenu, bijelu, zlatnu i srebrnu boju.

Opis

Ukrasni vrhovi za torte – drvo idealan su dodatak svake svadbene torte

Ukrasni vrhovi za torte –  drvo čine svadbene torte i ostale slavljeničke slastice posebnima. Želite isplanirati vjenčanje do najsitnijeg detalja? Tražite dodatak koji će učinite Vašu svadbenu tortu originalnom? Onda su toperi idealno rješenje za Vas. Ukrasni vrhovi za torte ili toperi su odličan dodatak svake slavljeničke torte.

Što su ukrasni vrhovi za torte?

Ukrasni vrhovi za torte ili toperi su jedan od novijih popularnih trendova. Postali su dio različitih slavlja poput krizmi, rođendana ili godišnjica, a neizostavni su dekorativni dodatak torta na vjenčanju. Stavljaju se na vrh slastica te su onaj “final touch” zbog kojeg izgledaju besprijekorno.

Izrada ukrasnih vrhova za torte

Ukrasni vrhovi za torte – drvo se izrezuju iz šperploče pomoću visokokvalitetne laserske tehnologije. Graverka je iznimno precizna zbog čega može rezati i gravirati različite materijale. Drvo je lako obradiv materijal. Otporan je na brojne uvjete što ga čini idealnim za izradu topera. Graviranje i rezanje drva pomoću lasera je najkorišteniji oblik njegove obrade. Svaka grafička priprema napravljena na računalu, može se jednostavno realizirati u fizički predmet. Ukrasni vrhovi za torte rađeni od šperploče izgledaju prekrasno i bez boje, no mogu se obojati. Mogućnost bojanja topera u četiri boje: crvena, bijela, srebrna i zlatna. Osim od šperploče, topere izrađujemo od pleksiglasa.

Pošaljite nam originalne ideje izgleda topera, a mi ćemo ideje pretvoriti u stvarnost. Prepustite se mašti i budite kreativni. Neka Vaš ukrasni vrh za tortu bude romantičan, personalizirani, smiješni ili pak simpatičan. Ukrasni vrhovi za torte mogu biti različitih boja, oblika i veličina, a velika prednost je što se mogu koristiti više puta. Nemate ideje ili ne znate od kud početi? Nema problema. Naša ponuda može uključivati izradu grafičke pripreme, a sve samo kako bi Vam pomogli kreirati vjenčanje iz snova.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top