Brojevi za stol od šperploče

3.50  (26.37 kn) 3.50  (26.37 kn)

Brojevi za stol od šperploče su odlično organizacijsko rješenje. Drvo se obrađuje laserskom tehnologijom. Brojeve za vjenčani stol možete uklopiti u temu svakog vjenčanja, dodati ih u buket cvijeća ili pak ih staviti na stol kao posebnu dekoraciju. Dolaze u nekoliko boja i mnogobrojnih oblika.

(max file size 256 MB)

SKU: 210234 Kategorija:

Opis

Brojevi za stol od šperploče su odlični za organizaciju svadbenog slavlja

Brojevi za stol od šperploče su odlično rješenje za organizaciju vjenčanja. Postali su sve popularniji i često se koriste na svadbenim slavljima. Oni su praktični, jednostavni i elegantni. Ovo je efikasan i brz način kojim možete svojim gostima objasniti raspored sjedenja i brzo pokazati njihov stol. Brojevi za stol su sitno organizacijsko rješenje koje se super slaže i uklapa u mnoge teme vjenčanja. Mogu se staviti u bukete zajedno s cvijećem ili kao zasebna dekoracija na stolu.

Izrada brojeva za stol

Brojeve za stol izrađujemo iz šperploče pomoću visokokvalitetnog lasera suvremene tehnologije i vrhunske preciznosti. Velika preciznost lasera omogućuje rezanje i graviranje svega što se može grafički pripremiti. Drvo je jednostavan materijal za obradu. Brojeve za svadbene stolove možemo obojati u crvenu, srebrnu, zlatnu ili bijelu boju, no odlično izgledaju bez bojanja.

Graviranje drva i šperploče

Graviranje i rezanje drvenih predmeta i šperploče pomoću lasera je ne najkorištenija metoda obrade drva. Svaka grafička priprema može zahvaljujući laserskoj tehnologiji postati stvaran predmet unikatnog i jedinstvenog izgleda.

Brojevi za svadbene stolove od šperploče su super organizacijski dodatak na vjenčanju koji će se uklopiti u svaku dekoraciju. Pošaljite nam Vaše želje i ideje koje ćemo realizirati i pomoći u stvaranju svadbenog slavlja kao iz bajke.

Rok isporuke narudžbe je 7 radnih dana. Isporuka može biti drugačija, ovisno o dogovoru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top