Brojevi za stol od šperploče

3.50  3.50 

Brojevi za stol od šperploče su odlično organizacijsko rješenje. Drvo se obrađuje laserskom tehnologijom. Brojeve za vjenčani stol možete uklopiti u temu svakog vjenčanja, dodati ih u buket cvijeća ili pak ih staviti na stol kao posebnu dekoraciju. Dolaze u nekoliko boja i mnogobrojnih oblika.

SKU: 210234 Kategorija: Oznaka:

Opis

Brojevi za stol od šperploče su odlični za organizaciju svadbenog slavlja

Brojevi za stol od šperploče su odlično rješenje za organizaciju vjenčanja. Postali su sve popularniji i često se koriste na svadbenim slavljima. Oni su praktični, jednostavni i elegantni. Ovo je efikasan i brz način kojim možete svojim gostima objasniti raspored sjedenja i brzo pokazati njihov stol. Brojevi za stol su sitno organizacijsko rješenje koje se super slaže i uklapa u mnoge teme vjenčanja. Mogu se staviti u bukete zajedno s cvijećem ili kao zasebna dekoracija na stolu.

Izrada brojeva za stol

Brojeve za stol izrađujemo iz šperploče pomoću visokokvalitetnog lasera suvremene tehnologije i vrhunske preciznosti. Velika preciznost lasera omogućuje rezanje i graviranje svega što se može grafički pripremiti. Drvo je jednostavan materijal za obradu. Brojeve za svadbene stolove možemo obojati u crvenu, srebrnu, zlatnu ili bijelu boju, no odlično izgledaju bez bojanja.

Graviranje drva i šperploče

Graviranje i rezanje drvenih predmeta i šperploče pomoću lasera je ne najkorištenija metoda obrade drva. Svaka grafička priprema može zahvaljujući laserskoj tehnologiji postati stvaran predmet unikatnog i jedinstvenog izgleda.

Brojevi za svadbene stolove od šperploče su super organizacijski dodatak na vjenčanju koji će se uklopiti u svaku dekoraciju. Pošaljite nam Vaše želje i ideje koje ćemo realizirati i pomoći u stvaranju svadbenog slavlja kao iz bajke.

Rok isporuke narudžbe je 7 radnih dana. Isporuka može biti drugačija, ovisno o dogovoru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top