Već ste kupili bojice, flomastere, tempere, vodene boje, plastelin i glinamol, ali uvijek nešto nedostaje vašem djetetu za satove likovne kulture. Polako počinjete vjerovati da će vaše dijete postati pravi mali slikarski genije, nešto poputVan Gogha, ali sa oba uha. Zna vam nabrojati slikarske tehnike o kojima vi niste nikad u životu čuli. Vi ste sretni što još uvijek znate da postoje kromatskei akromatske boje.Što ih to uče ovih dana po tim školama? Ponekad Vam se čini da radite samo da biste nabavljali umjetnički pribor. Pomislili ste barem jednom (priznajte) kako bi bilo u redu da dijete čim prije počne okretati neku lovu sa svojim umjetničkim ostvarenjima pa da vratite barem dio uloženog. Vidjeli ste pojedine primjere apstraktne umjetnosti i prema vašem laičkom mišljenju vaše dijete je osnovne koncepte savladalo još u predškoli.

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/tempera-1-10-12ml-karbon-alu-tuba-limena-kutija/

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/mapa-za-likovni-odgoj-sk-s-kolaz-pap-umjet-i-ja-7-8-p1-10-400-12536/

Pribor za likovni – online narudžba

Nakon što već drugi mjesec za redom vaš mali Van Gogh sa oba uha treba neki novi pribor za likovni za kojeg nikad niste čuli, ili ste jednostavno zaboravili – ipak su prošle godine, ne znate više gdje se sva ta čudesa mogu nabaviti. U naše vrijeme trebali su nam ljepilo, škare, papir i flomasteri. Ponekad smo koristili i tempere – rijetko. Uvijek su bile strašno skupe.

Ah, da i voštane i uljane pastele. Uljane su mi uvijek bile draže – bile su masnije, jarke i naravno skuplje od voštanih. Polako vam u sjećanje prodiru davno zametnute slike i prisjećate se da ste i vi svojevremeno radili prava mala umjetnička djela. Sjećate li se linoreza? Ne, nema veze sa namazom od čokolade i lješnjaka.Trebao nam je komad linoleuma i mala dlijeta za rezbarenje. Učiteljica je imala valjak i tuš uz pomoć kojeg smo ostavljali otisak na papiru nakon što smo završili. Sjećam se da smo radili Uskrsne motive.

Na nerijetkim uratcima je I.N.R.I. bilo otisnuto naopačke. Što smo mi onda znali o zrcalnoj projekciji? Učiteljica je jedva potiskivala smijeh. Prisjećate se 3D modela kuće koji ste mjesec dana izrađivali od papirnatih štapića, koje ste također sami rezali i ljepili od običnog bijelog papira. Gdje su vaši roditelji u ono vrijeme nabavljali sve te stvari? Nije bilo sveznajućeg Google-a i online kupovine. Kako su oni znali za sve te stvari? Nije bilo ni tolikog izbora. U ono vrijeme svi su imali isti pribor.

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/boje-drvene-1-10-duge-trokutaste-siljilo-milan-ergo-grip-p12-48/

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/boje-vostane-u-drvu-1-6-carioca-baby-jumbo-42084-p24-netto/

Pribor za likovni – setovi

Danas možete naći sve potrebno na jednom mjestu ovdje.

U našoj ponudi nalaze se sve zamislivo i nezamislivo što bi vama ili vašem malom Van Goghu sa oba uha moglo zatrebati od pribora za likovni. Imamo sve – od drvenih boja i flomastera do akrilnih boja i raznih vrsta ljepila.

Također držimo i pomoćni pribor poput čaša za kistove, paleta, pregača koje možete uskladiti sa torbom, pernicom i bilježnicama…

Za lakše snalaženje među slikarskim priborom, kod nas možete nabaviti i likovne setove koji sadrže: vodene boje, tempere, voštane pastele, paletu za miješanje boja, glinamol, plastelin, tuš, ljepilo za papir u tubi, univerzalno ljepilo, čašicu za vodu, zaštitnu foliju za klupu, krede za vanjsko crtanje (2 kom), drvene bojice, flomastere, kistove, škarice, gumicu, ugljen u olovci, grafitne olovke HB, B i 2B te šiljilo.

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/kutija-sa-plastelinom-i-modelima-carioca-40193-p24/

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/glinamol-sivi-karbon-1-kg-p15/

Detalji o kreativnim kutijama koje sadrže sav pribor potreban za niže razrede osnovne škole možete potražiti na niže navedenim poveznicama.

Ukoliko nekim čudom nemamo nešto od potrebnog pribora za likovni, obratite nam se i mi ćemo to nabaviti ukoliko postoji.

https://git.hr/trgovina/pribor-za-likovni-geometriju-i-geografiju/set-likovni-hlapic-p-11/

https://git.hr/trgovina/umjetnicki-i-hobby-program/set-za-crtanje-gioconda-art-set-8898-u-limu-veliki-p1-netto/