Drvena poklon kutija – veća

Drvena poklon kutija – veća izrađuje se od šperploče. Izrezuje se i gravira laserskom tehnologijom velike preciznosti. Kutija se prilagođava različitim dimenzijama poklona. Cijena je prema dogovoru, a ovisi o veličini i vremenu izrade.

SKU: 129757 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Drvena poklon kutija – veća upotpunjuje svaki svadbeni  poklon

Drvena poklon kutija – veća odlično je rješenje u kojem svaki poklon zasja u punom sjaju. Kutija za svadbene poklone je praktično rješenje koje izgleda jednostavno prekrasno. Super je rješenje u kojem se mogu čuvati sve sitnice koje pobuđuju uspomene na vjenčanje.

Drvena poklon kutija od šperploče

Drvena poklon kutija može se izraditi u različitim dimenzijama. Veća poklon kutija idealna je za čuvanje albuma ili svadbenih čaša. Kutija se izrezuje iz kvalitetne šperploče koja se obrađuje laserskom tehnologijom vrhunske preciznosti. Drvo je osobito zahvalan materijal za obradu. Može se gravirati i izrezivati sve što Vam padne na pamet, sve što se može grafički pripremit. Sitnice poput prstenja, naušnica ili sličnih dragocjenosti su premale za pohranu u veće drvene poklon kutije s toga ih se lako može spremiti u ukrasne poklon kutije manjih dimenzija. Gravura je trajna, ne može se izbrisati, izblijediti ili oštetiti. Ona je onaj “final touch” koji drvenu ukrasnu poklon kutiju pretvara u personaliziran poklon.

Ukrasne drvene poklon kutije sadrže personalizirane motive poput omiljenih citata, ilustracija ili posveta. Prepustite se kreativnosti i pošaljite nam Vaše ideje, a mi ćemo ih realizirati  u kratkom vremenu.

Cijena na upit, ovisi o veličini kutije i veličini gravure, količini kutija. Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top