Drvena poklon kutija – manja

11.00  11.00 

Drvena poklon kutija – manja izrađuje se od kvalitetne šperploče i obrađuje strojem za lasersko graviranje i izrezivanje. Moguća je izrada različitih dimenzija proizvod, a cijena je prema dogovoru jer ovisi o veličini i vremenu graviranja. Standardne dimenzije su 150 x 150 x 100 milimetara.

Opis

Drvena poklon kutija – manja prilagođava se svakom poklonu za vjenčanje

Drvena poklon kutija – manja se izrađuje od izdržljive šperploče isključivo prema Vašim željama. Osim što je praktična, ova kutija može biti prekrasna uspomena na vjenčanje. Savršeno je mjesto za čuvanje fotografija, dragocjenosti i sitnica koje su vam neizmjerno važne.

Izrada drvene poklon kutije

Drvena poklon kutija dolazi u različitim veličinama i dimenzijama. Laserskim graverom se kutija reže iz šperploče nakon čega se gravira željeni sadržaj. Kutija se ručno sastavlja i lijepi. Zahvaljujući vrhunskoj laserskoj tehnologiji koja omogućuje veliku preciznost, izrezati se mogu različite dimenzije kutije. Drvo je pogodan materijal za obradu. Svaka grafička priprema koja se izrađuje na računalu, može postati stvaran fizički predmet.

Veličina proizvoda

Drvene kutije izrađuju se u različitim dimenzijama. Kutije manjih dimenzija savršene su za čuvanje sitnih predmeta poput naušnica, prstenja ili lančića. Ovo je idealan personalizirani poklon u potpunosti prilagođen Vama. Gravura je trajna, neće se izbrisati, izblijediti ili s vremenom nestati. Dimenzije kutije su 150 x 150 x 100 mm. Imate veći poklon koji ne stane u ovu poklon kutijicu manjih dimenzija? Nema problema, provjerite drvena poklon kutiju – veću koja je idealna za pohranu albuma, boca vina ili par čaša za vjenčanje.

Pošaljite nam ideje i želje, a mi ćemo ih realizirati u što kraćem vremenu. Drvene poklon kutije su ono što upotpunjuje svaki poklon namijenjen mladencima i ostaje uspomena na dan vjenčanja. Budite kreativni i prepustite se mašti. Na kutiju se mogu gravirati najljepši citati, posvete, motivi ili ilustracije, na Vama je samo da nam se javite.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top