Ove nedjelje kršćani slave svoj najveći blagdan, Uskrs. Uskrs se u različitim dijelovima svijeta slavi na različite načine, popraćen mnogobrojnim običajima i tradicijama određene zajednice. Uskršnje dekoracije su iznimno popularne, a u naše domove unose proljetno sunce i duh blagdana. Kako bi ovogodišnji blagdan bio što ljepši i posebniji donosimo vam nekoliko kreativnih ideja kojima možete urediti svoj dom i razveseliti svoje najmilije.

Gravirani drveni ukrasi

Jedna od mnogih tradicija vezana uz Uskrs je kićenje grančica pisanicama, no zašto ne malo promijeniti ovu tradiciju? Ove godine ukrasite svoje dvorište ili dom posebnim drvenim ukrasima koji imaju gravirane svakojake uskršnje motive. Ovi dodaci odlično će se uklopiti zajedno s ostatkom uskršnjih ukrasa koje već imate, a možete ih i dodatno personalizirati.

Dekoracija, čestitka ili bojanka? Ovo je sve u jednom.

Blagdani su vrijeme za obitelj. Bojanje pisanica, odlazak u crkvu, uskršnji doručak, sve su to običaji Uskrsa. Ove godine stvorite novu tradiciju zajedno sa svojim najmanjima ukrasite i obojite Čestitku Pisanica s pilićem samo po vašem odabiru. Čestitka Pisanica s pilićem odličan je način na koji svojim najmilijima ove godine možete čestitati Uskrs, a u čiju ste izradu bili uključeni i VI. Ovaj izvrstan proizvod može poslužiti kao dio uskršnje dekoracije vašeg doma. Možete je bojama prilagoditi ostatku ukrasa i uređenja doma.

Pop up uskršnja čestitka

Svojim najmilijima ove godine želite učiniti Uskrs što posebnijim, ali ne znate kako? Pop up uskršnje čestitke najbolji su izbor za čestitanje Uskrsa svojim bližnjima. Ove specifične čestitke nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Zbog wow efekta i neočekivanog iskakanja pojedinih elemenata, zadivit će vaše najmilije i iscrtati im osmijeh na lice.

Gravirane uskršnje čaše

Uskršnji stol je tradicionalno bogat hranom koja je blagoslovljena u crkvi. Obitelj je na okupu, jede se šunka i hren. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka u današnjem užurbanom svijetu kada su svi napokon na okupu. Tradicionalni uskršnji stol želite dodatno obogatiti, ali ne znate što vam točno treba? Gravirane uskršnje čaše odličan su dodatak svakom blagdanskom stolu. Ove čaše rade se posebno na zahtjev i prilagođavaju se svačijim željama.

Svoj dom i ovogodišnji Uskrs odlučili se dekorirati ovim zanimljivim dodacima? Kontaktirajte nas na www.git.hr i www.pecati.com. Svoje upite možete nam poslati i na naše društvene mreže Facebook i Instagram. Za sva vaša pitanje stojimo vam na usluzi i želimo vam pomoći u stvaranju što posebnijih blagdana. Još ideja za uređenje blagdanskoga doma možete pronaći i ovdje… Sretan Uskrs!