Proizvod koji potpisuje umjesto Vas – FAKSIMIL

Faksimil je posebna vrsta pečata koja sadrži istovjetan vlastoručan potpis. Njegova upotreba naširoko je rasprostranjena u poslovnom svijetu. Koristi se za potpisivanje dokumenata. Njegova upotreba olakšava i ubrzava posao kada se dokumentacija nagomila, a potrebno ju je brzo potpisati. Faksimil je odličan proizvod koji se koristi za potpisivanje pozivnica, zahvalnica ili interne dokumentacije unutar poduzeća te ostalih dokumenata koji nemaju preveliku važnost, ali ipak zahtijevaju potpis odgovorne osobe. Budući da je faksimil istovjetna reprodukcija vlastoručnog potpisa neke osobe, može se koristiti u slučajevima kada je ona odsutna, ali samo ako onaj tko ga koristi ima dopuštenje za to. U svoje poslovanje želite uključite faksimil kako bi si ubrzali posao, ali niste sigurni koja vrsta faksimila bi Vam najviše odgovarala? Donosimo Vam PET vrsta faksimila koji se prilagođavaju Vašim potrebama i potpisu.

Faksimil Printer 20

Faksimil Printer 20 sadrži otiska pravokutnoga oblika dimenzija 14 x 38 milimetara. Ovaj format pečata je dosta uobičajen i osobito je pogodan za otiskivanje potpisa. Njegov precizan otisak idealno je rješenje za faksimile. Praktičan je i jednostavna. Jednim klikom Vaš potpis je gotov. Kućište može biti u crnoj ili bijeloj boji, ovisno o Vašim željama. Kartice se također mogu prilagoditi, a nudimo ih u šest boja: crna, bijela, plava, zelena, crvena i žuta. Faksimil Printer 20 najbolje se prilagođava srednje dugim potpisima, ali može se prilagoditi ostalim dužinama potpisa.

Faksimil Printer 30

Faksimil Printer 30 ima otisak pravokutnoga oblika te su njegove dimenzije 47 x 18 milimetara. Ovaj format se često upotrebljava. Iznimno je pogodan za otiskivanje potpisa. Kućište može biti u crnoj ili bijeloj boji, ovisno o Vašim željama. Kartice se također mogu prilagoditi, a nudimo ih u šest boja: crna, bijela, plava, zelena, crvena i žuta. Zbog svoje preciznosti, Faksimil Printer 30, nudi Vam besprijekoran otisak potpisa. Najpogodniji je za duže potpise, ali može se lako prilagoditi ostalim dužinama potpisa.

Faksimil Printer Q30

Automatski Colop Faksimil Printer Q30 je četvrtastoga oblika. Idealan je za otiskivanje potpisa srednje ili male dužine. Njegov otisak je precizan, a cijena atraktivna. Korištenje je jednostavno, lako i praktično. Dolazi u elegantnoj crnoj boji i ima mogućnost otiska u pet boja: crna, plava, crvena, zelena, ljubičasta. Faksimil Printer Q30 dobra je alternativa tradicionalnim drvenim pečatima.

Faksimil 52

Automatski Colop Faksimil Printer 52 dolazi u elegantnoj crnoj boji. Ima mogućnost otiska u pet boja (crna, plava, crvena, zelena i ljubičasta). Sadrži jastučić koji omogućuje tisuće besprijekornih otisaka, a sam otisak je iznimno precizan zahvaljujući oznakama koje se nalaze na dršci. Faksimil Printer 52 pogodan je za otiskivanje kratkih potpisa. Njegovo korištenje je lako, brzo i učinkovito.

Faksimil s drvenom drškom

Pečati s drvenom drškom odlično se prilagođavaju Vašoj ruci te su zbog toga izvrstan odabir za korištenje kao faksimil. Faksimil s drvenom drškom je ekonomičan i izrađen od prirodnoga drva. Njegovo korištenje preporučuje se kada klasični automat pečati ne zadovoljavaju Vaše potrebe.  Jednim udarcem potpis je gotov, a potpisivanje mnogobrojne dokumentacije gotovo u trenu. Faksimil s drvenom drškom dolazi u dvije veličine. Faksimil s drvenom drškom manji od 10 cm2 odličan je izbor za kratke potpise.

Faksimil s drvenom drškom veći od 10 cm2 idealan je za otiskivanje potpisa srednje dužine i duge potpise.

Naručite faksimile koji se prilagođavaju Vašem potpisu sada povoljno na www.pecati.com. Zašto naručiti baš kod nas? Najveći smo dobavljači pečata online. Kvaliteta naših proizvoda je iznimna, vrijeme isporuke je kratko, a uz sve proizvode dobivate garanciju. Svaki faksimil može imati prilagođenu boju otiska. Svaki posebni jasučić naručuje se posebno. Posjetite naše stranice www.git.hr i www.pecati.com gdje možete pronaći još idealnih proizvoda koji Vam mogu olakšati svakodneveno poslovanje. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih pošaljite na naš kontakt, a mi ćemo Vam rado odgovoriti i pomoći. Zapratite nas na našim društvenim mrežama Facebook Instagram.

By |2022-04-08T10:04:56+02:008. travnja 2022.|Nekategorizirano|Komentari isključeni za Proizvod koji potpisuje umjesto Vas – FAKSIMIL

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Naslov

Go to Top