Svaki početak nove školske godine predstavlja živahno razdoblje. U kratkom vremenskom razdoblju svog školarca morate pripremiti za školu i nabaviti sav školski pribor koji će mu omogućiti rješavanje školskih obaveza bez problema. Školski pribor je financijski jedan od zahtjevnijih obaveza svake obitelji, pa zašto ne riješiti ovaj problem čim prije i bezbolnije za Vaš novčanik? Burno razdoblje školovanja ostavlja traga na knjigama Vašega školarca. Plastični omoti prvi su odabir i najbolje rješenje za zaštitu mnogobrojnih udžbenika, radnih knjiga i bilježnica koje učenici svakodnevno premještaju iz torbe na radni stol i obrnuto. Nabavku omota za knjige koji ih štite od oštećenja riješite jednim potezom. U našoj knjižari naručite omote za knjige i ostali školski pribor kako bi smanjili stres te obavili nekoliko stvari odjednom.

Početkom školske godine svaki školarac dobiva popis knjiga koje su mu potrebne za novu godinu. Škole često koriste različite knjige te standardni omoti za zaštitu knjiga ne prianjaju najbolje na sve njih zbog različitih dimenzija. Nudimo Vam odlične PVC omote za zaštitu knjiga koji odlično pristaju svakoj knjizi. Ovaj odličan proizvod je sve što trebate kako bi zaštitili udžbenike, radne knjige ili bilježnice od kidanja, listanja ili prljanja korica. Kod nas možete naručiti omote za zaštitu knjiga napravljene po mjeri, a nudimo i uslugu omatanja knjiga, što je samo dodatna pogodnost za Vas s obzirom da danas živimo u užurbanom svijetu te nemamo vremena za ne previše bitne stvari.

Sve što je potrebno jednom školarcu možete pronaći na našoj web stranici www.git.hr. Naša ponuda školskog pribora je široka i svatko u njoj može pronaći nešto što mu je baš potrebno. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram na kojima svakodnevno objavljujemo izvrsne, personalizirane i neophodne proizvode.