Omoti za udžbenike i radne bilježnice osnovnih i srednjih škola – sve što je potrebno jednom đaku

Stigla je nova školska godina, a s njom i vrtlog uzbuđenja povratka u klupe. Za prvašiće potpuno novo iskustvo, a one koji su već prije marljivo učili novi uzbudljivi predmeti i zadaci. Svaki početak nove školske godine uvijek je pomalo stresan zadatak. Nabava novih udžbenika, radnih bilježnica, školskih torbi i pribora koji će školarcima pomoći u svladavanju svih obaveza koje ih čekaju. Dinamično vrijeme školovanja ostavlja traga na knjigama Vašeg đaka, pa zašto ih ne zaštiti? Omoti su broj jedan izbor i najefikasnije rješenje za očuvanje udžbenika, radnih bilježnica i pisanki koje učenici svakodnevno koriste. U našoj poslovnici, pokraj Starog grada u Varaždinu, možete pronaći omote za školske knjige srednjih i osnovnih škola te ostali pribor kako biste smanjili stres i obavili više zadataka istovremeno.

Glavna svrha omota za školske knjige je očuvanje korica od habanja, ogrebotina ili listanja. Školske knjige često su stilizirane kreativnim naslovnicama i ilustracijama. Prozirni PVC omoti su zaštitni omotač koji omogućuje vidljivost originalnog dizajna knjige i njezina naslova. Na početku svake školske godine, škole objavljuju popis knjiga koji se razlikuje za svaki razred posebno. Svaka škola koristi knjige različitih izdavačkih kuća zbog čega se one razlikuju veličinom i dimenzijama. Standardni omoti nisu uvijek najbolje rješenje jer se ne prilagođavaju svim dimenzijama školskih knjiga. Kod nas u knjižari možete pronaći i naručiti omote za zaštitu koji savršeno svojom veličinom pristaju knjizi kojoj su namijenjeni, a istovremeno nudimo uslugu omatanja knjiga u svega par minuta.

Svakom školarcu potrebno je mnogo pribora kako bi uspješno savladao školsku godinu. Omote za udžbenike i radne bilježnice, školski pribor i ruksak za školu možete pronaći na našoj web stranci www.git.hr ili nas posjetite u knjižari. Čekamo Vas spremni i naoružani svim sitnicama za školske obaveze. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook Instagram na kojima objavljujemo zanimljivu i široku ponudu naših usluga i proizvoda.