POP UP čestitka – čestitka nakon koje nitko ne ostaje ravnodušan

Svi zasigurno znaju što su pop up ili skočne knjige, no jeste li čuli za pop-up čestitke? Pop up čestitke na prvi pogled izgledaju kao standardne čestitke, no kad se otvore izazivaju onaj “wow efekt”. Na unutarnji strani čestitke nalaze se trodimenzionalni elementi koji prilikom otvaranja čestitke iskaču prema van i izazivaju divljenje.

Trebate posebnu čestitku za Božić, Uskrs, Valentinovo, rođendan? 3D POP UP čestitke su tu za sve prigode.

Kako se pop up čestitke izrađuju?

Najčešće se pop up čestitke sastoje od tri dijela: vanjskog omota ili korice, unutarnjeg omota ili korice i 3D pop up elemenata. Za izradu ovakvih čestitki preciznost mora biti vrhunska. Često su pop up čestitke rađene ručno i za njihovu izradu treba puno. Budući da je danas tehnologija uvelike uznapredovala, pop up čestitke se mogu izrezivati pomoću specijaliziranih lasera visoke kvalitete i velike preciznosti, no ipak je ljudska ruka ona koja ih sastavlja u finalni proizvod.

Zašto su toliko posebne?

Svaka pop up čestitka je jedinstvena i priča neku svoju bajkovitu priču. Unutar jedne takve male čestitke može se nalaziti mini čarobni svijet zbog kojeg Vam u jednome trenutku zastane dah kao što je putovanje u idilični dvorac Trakošćan okružen jezerom.  Danas nažalost više ljudi ne poklanjaju jedni drugima čestitke za posebne prigode jer ih smatraju zastarjelima, no vrijeme je da se to promijeni. Nudimo Vam pravo rješenje za poklon koji zasigurno neće ostaviti ravnodušan izraz na licu slavljenika. Izrađujemo pomno dizajnirane i precizno izrađene KREATIVNE 3D POP UP ČESTITKE za sve prigode.

Rođendanski poklon jednostavno nije potpun bez rođendanske čestitke kao što je čestitka medo koja je najbolji odabir za djecu. Poznajete nekog tko je upravo diplomirao, ali se mučite s odabirom poklona i kako im čestitati na ovako velikom ostvarenju? Nema problema, tu smo kako bi Vam osigurali onaj pravi poklon, a to je čestitka s diplomskom kapom

Poklonima želite dati dozu originalnosti i učiniti ih personaliziranima? Kreativne 3D pop up čestitke jednostavno su idealan poklon za sve prigode i Vaš spas. U potrazi ste za idealnim poklonom? Tu smo. Kontaktirajte nas elektroničkom poštom koju možete pronaći na www.git.hr i www.creative-popups.com. Potražite nas na društvenim mrežama, pošaljite nam poruku na Facebook ili Instagram, a mi ćemo Vam rado pomoći.