Obične pamučne majice su neizostavni dio svakoga ormara. Mogu se iskombinirati sa svim stilovima i za sve prigode. Idealno su rješenje za izležavanje doma po kauču u nedjeljno jutro ili se mogu prilagoditi nekoj šik suknji stvorenoj za ispijanje kave u gradu na proljetnom suncu. Bez obzira koliko se brzo trendovi mijenjali i razlikovali, obične pamučne majice neće izaći iz mode zbog svoje udobnosti i prilagodljivosti svim stilovima odijevanja. Ipak, kada svaki dan nosite jednobojnu majicu bez nečega čime se ističe, ona s vremenom dosadi, upravo zato je tisak na majice sve popularniji.

Istakni se tiskom

Tisak na majice odlična je ideja ako imate otkačeni stil, volite lude boje i velike natpise te se svojom odjećom želite istaknuti. No, tisak ne mora uvijek biti veliki i privlačiti pozornost, on jednostavno može upotpuniti neku modnu kombinaciju i Vašoj majici dati poseban šarm. Na majice je moguće otiskivati šaljive natpise, neke fore iz kultnih filmova ili likove omiljenih televizijskih serija. Sve što poželite! Ovakve vrste majica stvorene su za personalizirane poklone. Svoje najmilije možete iznenaditi zanimljivom majicom koja sadrži natpis namijenjen samo toj osobi, a smiješak na njezinom licu je zagarantiran.

Tisak na majice sve je popularniji pa nije ni čudo što mnoge tiskare u svoje djelatnosti uključuju upravo ovakvu vrstu tiska. Postoji nekoliko različitih tehnika tiska na majice. Najčešće se koriste sitotisak i digitalni tisak koje ćemo pobliže objasniti.

Sitotisak

Sitotisak je izuzetno stara tehnika tiska koja se koristila još u drevnoj Kini. Ova tehnika tiska jako je rasprostranjena i skoro pa nema ograničenja u njegovoj primjeni. Prilikom sitotiska boja se protiskuje kroz mrežicu na kojoj se nalazi tiskovna forma (oblik koji želimo otisnuti), a na kraju kada se boja osuši na majci dobijemo otisak željenoga oblika. Prednosti ovakve vrste tiska su mali troškovi proizvodnje, nema ograničenih formata na koje se može tiskati, odličan je izbor prilikom izrade većih narudžba i ima dobar nanos boje. Mana sitotiska vidljiva je prilikom otiskivanja fotografija visoke rezolucije i sitnih detalja koji ovom tehnikom tiska ispadnu jako loše.

Digitalni tisak

Digitalni tisak je moderna metoda tiskanja. Željeni motivi se pomoću specijaliziranoga printera direktno prenose na majice. Prilikom tiskanja, boja prianja i uvlači se u tkaninu te finalni proizvod izgleda profesionalno odrađeno, a ne kao bezvezna naljepnica na majici. Dizajn se prilikom digitalnoga tiska izrađuje na računalu pomoću specijaliziranih softvera, nakon čega se on šalje na printer u PDF formi te se printa, a toplinskom obradom otiska majica je gotova i spremna za upotrebu.

Tisak na majice odličan je izbor! Majica šaljivoga natpisa uvijek privlači pozornost, a onaj tko je nosi zrači vedrinom i odmah je pristupačniji ljudima. Ako i vi želite privlačiti pozitivnu energiju i djelovati pristupačnije tisak šaljivih natpisa na majicama je nepogrešiv odabir.

Ako želite nekog razveseliti personaliziranim poklonom ili jednostavno unijeti ponešto smiješnih riječi u svoj ormar, tisak na majice je pravo rješenje. Nudimo usluge tiska na majice svih veličina i boja. Ovdje imate priliku pokazati svoje kreativne vještine i osmisliti vlastiti dizajn, no ako nemate ideja nema problema! Na našim službenim stranicama ima tona ideja koje možete iskoristiti. Svi podaci za kontakt nalaze se na našim službenim stranicama www.git.hr i www.pecati.com, a za maturante imamo posebnu ponudu smiješnih majica koje možete pronaći na www.maturantskemajice.com.