Neka se tvoj razred istakne kreativnim i zabavnim natpisom na majicama!

Posljednji dani srednjoškolskoga obrazovanja za ovogodišnje maturante uskoro dolaze i kraj je sve bliže. U redovima učenika i njihovih razreda postoji tradicija nošenja maturantskih majici za kraj srednje kako bi se znalo tko kojoj školi pripada. Na majicama se nose šaljivi natpisi i zabavne ilustracije, a samo oni najkreativniji se mogu istaknuti u gomili ludih natpisa na majicama. Ako je i vaš razred u potrazi za maturantskim majicama kojima će obilježiti kraj svojega srednjoškolskoga obrazovanja u našoj ponudi možete pronaći sve što zaželite pa i više od toga. Nudimo tisak na majice svih veličina i boja te garantiramo dugotrajnost i kvalitetu otiska.

Što se nalazi u našoj ponudi?

Maturantske majice tiskaju se visokokvalitetnim flexo tiskom. Njihova kvaliteta je vrhunska, a majice su dostupne u veličinama od S do XLL. U ponudi imamo pamučne majice različitih boja odlične kvalitete od 155 grama.

Osim tiska na majice nudimo mogućnost dotiska na kostime, kape, maske (koje su poželjne u ovo doba pandemije) i na sve popratne rekvizite. Za maturante imamo spremnu svu popratnu opremu. Kod nas možete pronaći zviždaljke i  zastave, pa čak i nudimo uslugu šivanja kostima prema vašem odabiru.

Znate slogan ali nemate dizajn?

Vaš razred dogovorio se oko željenoga natpisa na maturantske majice koje će obilježiti kraj srednje škole, ali je problem nastao u dizajniranju. Ništa strašno. Uz uslugu tiska, nudimo i uslugu izrade grafičke pripreme BESPLATNO!  Samo nam prilikom narudžbe izrazite svoju ideju, a mi ćemo je pretvoriti u djelo.

Dobro, a koja je cijena?

Cijena samog tiska na majice kreće se od 35,00 kuna po komadu, a za sve narudžbe iznad 500,00 kuna omogućili smo besplatnu dostavu na području cijele Hrvatske.

Ako ste još uvijek u potrazi za idealnim natpisom koji savršeno opisuje vaš razred, na našoj stranici www.maturantskemajice.com izdvojili smo nekoliko zanimljivih natpisa i ideja koje možete iskoristiti i pronaći ovdje… Sve dodatne informacije možete pronaći na našim ostalim stranicama www.git.hr i www.pecati.com. Kontaktirati nas možete ovdje… Nekoliko ideja za tisak na majice možete pronaći na službenoj stranici.