Kako odabrati najbolji poslovni poklon?

Uvijek vrijedi jedno pravilo.

Najbolji odabir poklona i za muškarce i za žene je jednostavnost i kreativnost.

Klasični poslovni pokloni poput upaljač, kalendara, kemijske olovke polako iščezavaju ali još uvijek su ovdje prisutni. Mnogi koji vole tradiciju posežu za takvim poklonima, čak i u paketu.

Kalendari

Novi izazovi: Izaberi. Promjeni. Kombiniraj.

Neka vas prati svih 365 dana u godini!

S kalendarom vas više ništa neće iznenaditi

Koji je danas dan? Priznajte, zatekli smo vas barem na trenutak. Na kalendaru uvijek olovkom možete zaokružiti važan datum za svoje obveze tijekom mjeseci. Budite u toku.Tako zasigurno nećete zaboraviti odlazak zubaru ili važan sastanak. Mali kalendar spreman za put u novčanik ili džep je idealan najekonomičniji poslovni poklon za vaše klijente!

Upaljači

Tražiš funkcionalni poslovni poklon za sve prilike?

Odlučite se i vi na klasičan promotivni poklon s iskrom života!

Jedan od najboljih i pouzdanih prijatelja mnogima.

Savršen izbor za poslovni poklon vašim partnerima. Praktična i zgodna stvarčica za svaku priliku. Odaberite upaljač iz naše ponude.

kemijska olovka profit

Kemijske olovke

Kao jedan od važnih vizulanih identitea firme svakako spada i kemijska olovka koja na sebi ima logo firme. Kako je uvijek teško naći onu pravu, uvijek je najbolji izbor napraviti personalizirani tisak pri kojemu će svaki odabranik biti zadovoljan i sretan.

Poslovni dnevnici

Prekrasno dizajnirani poslovni dnevnici dojmit će vaše kolege i partnere te osigurati utisak o vama kao o vrhunskom esteti. Pored maštovito dizajniranih dnevnika, nudimo vam i rokovnike klasičnih boja. Koji god da izaberete, nećete pogriješiti, bilo da ga koristite poslovno ili privatno, jer, doista, mogu služite za pisanje svega i svačega.

Pronađite idealan poslovni poklon i naše ponude jedinstvenih poslovnih poklona. Ne zaboravite da su naši poslovni pokloni predviđeni za tisak logotipa.

Preporučeni proizvodi

https://git.hr/trgovina/darovi/poklon-set-milan-silver-plavi-ol-kem-ol-tehn-kalkulatorgumica-p10/

https://git.hr/trgovina/darovi/poklon-set-milan-silver-pink-ol-kem-ol-tehn-kalk-gumicasiljilo-p10/

https://git.hr/trgovina/darovi/torba-poslovna-meeting-crna-50152-p25-200/

https://git.hr/trgovina/darovi/torba-poslovna-innovation-50796-crno-siva-p20/