FLUO – svijetlo u mraku

Električna energija danas je neizostavni dio civiliziranoga i modernoga društva, no što kada nestane struje? Nastaje panika. Ljudi nisu naviknuti na mrak i odmah posežu za raznoraznim uređajima kako bi vratili svijetlost u svoje okruženje. Ručne svjetiljke ili svijeće jednostavno su rješenje na koje smo vi naviknuti, no one ima svoj vijek trajanja. Visokokvalitetne fotoluminiscentne folije spas su iz nevolje. Ovaj proizvod napaja se pomoću prirodnog ili umjetnog svijetla, a aktivira se čim nestane izvor svjetla te emitira svjetlosnu energiju.
Znakovi sigurnosti koriste se kao pomagalo za sigurnost, smjernice kretanja i zaštitu. Najčešće dolaze u obliku naljepnica koje se slabo ili nikako ne vide ako nema dovoljno izvora svijetla, što može dodatno pogoršati stanje panike u slučaju nestanka struje. Naljepnice izrađene fotoluminiscentnom folijom posebno su osmišljene kako bi riješile ovaj problem. Reflektirajuće folije specijalno su dizajnirano rješenje koje pomaže očuvanju sigurnosti nakon što se svijetla ugase i zavlada mrak, a trebati zaći iz zgrade u kojoj se baš ne snalazite.

Zašto baš FLUO?

Reflektirajuće folije su najefikasnije rješenje za spas u mraku. Prilagođavaju se raznim vrstama podloge, samoljepljive su, a njihovo postavljanje, brz je i jednostavan posao. Ovaj proizvod izrađen je od posebnih vrsta materijala koji funkcionira na principu fotoluminiscencije. Vrsta luminiscencije naziva fotoluminiscencija nastaje zbog elektromagnetskoga zračenja. Luminiscentna tvar apsorbira svijetlo, a pogođeni fotoni nakon toga svijetle u mraku određeno vrijeme. Fluo reflektirajuće folije dolaze u različitim veličinama, a svaka od njih ima svoju zadaću prilikom osvjetljavanja puta osobama koje su se zatekle u mraku.
Ovaj proizvod idealno je rješenje za sva javna mjesta u kojima su znakovi sigurnosti neophodni kako bi oni osvijetlili put izlaska.

Proizvod je moguće naručiti putem naših službenih stranica www.git.hr i www.pecati.com. Sigurni smo da narudžbom nećete pogriješiti te će Vam ovaj proizvod omogućiti sigurnost.

Sigurnost na prvom mjestu! 🙂