Donosimo vam novi popust na naše kreativne čestitke! Ovog puta za vas smo spustili cijenu svih prigodnih 2D i 3D POP UP čestitki! I to za 30%!

Tu spada cijeli niz čestitki namijenjen prigodama poput rođenja djeteta, proslavama Svete pričesti ili krštenja, a ima tu i čestitki s motivima cvijeća koje mogu nadopuniti poklon svakoj majci za npr. Majčin dan ili one s motivima anđela koje mogu biti dio utjehe kod izražavanja sućuti.

Posebno izdvajamo 3D POP UP čestitku Diplomska kapa koju možete pokloniti za uspješan završetak fakulteta.

AKCIJA traje do 01. lipnja 2018. godine.

Uz to, samo za vas smo osmislili poseban paketić u kojem vam za cijenu dvije POP UP čestitke, treću – čestitku Sretan rođendan Muffini – darujemo GRATIS!

Dakle, u paketiću se nalaze tri kreativne čestitke, a motive dvije od njih možete birati sami među svim našim čestitkama – OVDJE.

Odaberite koje čestitke želite te ih dodajte u svoju košaricu, a mi ćemo vam čestitku Muffini darovati sasvim besplatno. U ovoj intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići koji iskaču s bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poruka „Sretan rođendan!”. Čestitka je idealna za svakog tko voli rođendane i slatko, ali i za svakog tko uz lijepe želje rođendanku želi pokloniti nešto što će čuvati i uvijek rado ponovno otvoriti…

Akcija se međusobno ne zbrajaju.

primjer čestitka rode

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i lijepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

ZA SVA PITANJA, SAVJETE I IDEJE POSJETITE NAS U KNJIŽARI KOD VARAŽDINSKOG STAROG GRADA, NAZOVITE NAS NA 042 211 877 ILI SE JAVITE NA knjizara@git.hr ili info@creative-popups.com.

primjer čestitke - anđeo

Preporučeni proizvodi

https://git.hr/trgovina/darovi/set-darovni-emma-spuzvica-cetka-rukavice-i-carape-u-kosari-p1/

https://git.hr/trgovina/ukrasne-vrecice-papiri-vrpce-i-masne/papir-ukrasni-2x07m-svakodnevni-structura-zowie-netto-p35/

https://git.hr/trgovina/darovi/mirisna-svijeca-115g-tradicionalan-kolacic-ethno-croatia-p5/

https://git.hr/trgovina/darovi/set-darovni-garden-100-listica80-spajalica40-pribadaca8-kvacica-52929-12-48/