Bez obzira da li ste novi/mladi poduzetnik/ica i novi u uredskom poslovanju ili ste dugogodišnji administracijski “maher”, sigurni smo da ste se tisuću puta našli u situaciji u kojoj niste mogli pronaći baš onaj dokument koji ste trebali još jučer!

To su situacije u kojima se svi kad tad nađemo! Situacije u kojima smo frustrirani, paničarimo i dođe nam da sve bacimo u zrak… Od sada to nije problem!

Zašto? Zato jer postoje procesi i alati koji su uvijek dobrodošli jer uvelike pojednostavljuju vaš svakodnevni posao. Zato izvadite glavu iz ladica i arhiva te dopustite da vam pomognemo.

Naime, među tim alatima su svakako i pečati te dok ste za posjedovanje nekih obvezni zakonom, drugi su tu baš da vam olakšaju svakodnevnu organizaciju vašeg poslovanja, a time i života.

Olakšajte si praćenje dokumentacije, omogućite bolji pregled vašeg poslovanja i postanite produktivniji.

Kako? Jednostavno!

pečat plaćeno

Označite status svakog dokumenata na vašem stolu, njegovu vrstu ili naredbu uz pomoć pečata sa slijedećim natpisima:

Plaćeno
Na čekanju
Zaprimljeno dana: _________
Knjiženo
Faksirano
Dostaviti
Tiskanica
Isporučeno
Proknjiženo
Provjereno

Govorimo o pečatima sa pomoćnim izrazima, a u GIT-u ih možete nabaviti u sljedećim varijantama :

Pečat printer 20

Printer 20 je uz Printer 30 jedan od najprodavanijih pečata te ćete već prilikom prve upotrebe shvatiti i zašto, uz činjenicu da ga je lako i čisto koristit. Što se natpisa na njemu tiče, preporučamo do 4 reda zbog veličine otiska od 38 x 14 mm.

Naručite ovdje…

pečat printer pečat printer

 

Pečat Datumar S 120/WD sa izrazima

Datumar S 120/WD sa izrazima je klasičan datumar sa dodatnih 12 najpopularnijih izraza za pomoć pri poslovanju. Visina brojke i slova je 4 mm a brojke i izrazi se izmjenjuju ručnim mehanizmom. Dodatni simboli: prazno mjesto, povlaka (-).

Prilikom kupnje pečata, rado ćemo ova objasniti i demonstirati jednostavni postupak promjene jastučića ili nadopunjavanje tinte, kako biste uvijek bili spremni osvježiti boju svog otiska.

Naručite ovdje…

pečat datumarpečat datumar

 

Ako ste u potrazi za nekom drugom vrstom pečata, iste možete pronaći ovdje ili na www.pecati.com a dodatne informacije možete dobiti na laser@git.hr ili na 042/211-877.