GIT Klub mjesečnih partnera

Postanite naš mjesečni partner. Što to znači?

Odgoda plaćanja – naručujete proizvode iz naše ponude cijeli mjesec i za te proizvode dobivate fakturu za prethodni mjesec nakon 1. u mjesecu, sa valutom plaćanja od 15 dana.

Kako mogu naručiti proizvode?

Proizvode možete naručiti telefonom, faksom, mail-om ili narudžbom putem web shopa.

Kako funkcionira naručivanje proizvoda putem web shopa?

Putem našeg web shopa www.git.hr možete naručiti proizvode na način da registirate svoje poduzeće i jednostavno pošaljete narudžbu. Prednost online naručivanja – u sustavu možete vidjeti povijest svojih narudžba i brzo ponoviti narudžbu bez upisivanja artikala.

Naš web shop Vam može poslužiti kao katalog proizvoda – pregledajte proizvode i pošaljite nam narudžbu mail-om na shop@git.hr

Koje usluge još mogu koristiti?

Kod prikupa robe i dolaska u knjižaru, mjesečnih strankama nudimo mogućnost besplatnog parkinga i pomoć pri utovaru robe.

Naše mjesečne stranke unutar članstva mogu koristiti i web shop www.pecati.com za narudžbu pečata ili jednostavno kao katalog pečata.

Na koji način preuzimate robu?

Svaka narudžba će Vas čekati spremna za preuzimanje u GIT knjižari, u dogovorenom roku. Na taj način možete izbjeći gužve i čekanje u redu.

Ukoliko je iznos neke narudžbe iznad 300 kn, robu Vam možemo besplatno dostaviti našim službenim vozilom ukoliko se tvrtka nalazi unutar grada Varaždina (po dogovoru).

Kako mogu postati mjesečni partner?

Javite nam se na mail marketing@git.hr, tel. 042 211 877 ili osobno u knjižari i zatražite članstvo u našem Klubu mjesečnih stranaka. Sve narudžbe šaljete na mail shop@git.hr

Za naše mjesečne stranke osiguravamo posebne sezonske akcije i popust od 10 % na ukupni iznos sljedeće online kupovine u našem webshopu.

 

Kontaktirajte nas!

Knjižara – knjizara@git.hr – 091 1111 872 (narudžbe, provjera stanja narudžbe)

Grafika – grafika@git.hr – 091 1111 800 (izrada grafičkih usluga)

Administracija – nabava@git.hr – 099 808 8834 (pitanja u vezi računa, usklađenja i kompenzacija)

Laser – laser@git.hr – 091 1111 875 (izrada pečata, graviranje na table, izrada inventarnih brojeva)

Marketing – marketing@git.hr – 091 1111 885 (pitanja u vezi učlanjenja u klub i pogodnosti, suradnja)