Čestitka Palme

6.64  6.64 

Tko od nas ne voli more, plažu, palme i povjetarac u kosi? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate rođendan, životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam jepredivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić u ruci dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.

SKU: 99289 Kategorija: Oznaka:

Opis

Tko od nas ne voli more, plažu, palme i povjetarac u kosi? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam je predivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelčić u ruci dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja. Uz plavu boju, ponoćni pogled na palme, more i puni mjesec, ovu čestitku odlikuje izuzetno detaljna izrada i brojni sitni dodaci poput rakova i prstića u pijesku koji cijeloj priči daju dodatnu dubinu.

Unutrašnjost čestitke osim djevojke koja leži na mreži između dvije palme i detalja, krasi fotografija grada, plaže ili znamenitosti po izboru. Naime, na svaku čestitku možemo dodati i posebnu pozadinsku sliku vizure vašeg grada ili obale, a na naslovnicu urezati posebnu poruku.

Uz čestitku dolazi i kuverta te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i lijepi.

Dodatne informacije

Dimenzije 17 × 12 cm

Naslov

Go to Top