Čestitka Pozdrav iz Varaždina

5.97  5.97 

Svatko tko je jednom bio u Varaždinu, uvijek se vraća i u svom srcu nalazi posebno mjesto za naš grad. Predivan gradić na sjeveru Hrvatske jedan je od bisera koje jednostavno morate vidjeti, a toj posebnosti svakako doprinose brojni barokni tornjevi prosuti diljem grada. U našoj čestitki poredani su jedan do drugog kako bi stvorili vizuru, te poslali „Pozdrav iz Varaždina“.

SKU: 99290 Kategorija: Oznaka:

Opis

Svatko tko je jednom bio u Varaždinu, uvijek se vraća i u svom srcu nalazi posebno mjesto za naš grad. Predivan gradić na sjeveru Hrvatske jedan je od bisera koje jednostavno morate vidjeti. Toj posebnosti svakako doprinose brojni barokni tornjevi prosuti diljem grada. U našoj čestitki poredani su jedan do drugog kako bi stvorili vizuru, te poslali „Pozdrav iz Varaždina“.

Bez obzira da li ste starosjedioc ili po prvi puta koračate ulicama ovog baroknog grada, naša čestitka savršeno će poslužiti za lijepe želje i pozdrave ili kao podsjetnik na vrijeme provedeno u Varaždinu.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 11 cm

Naslov

Go to Top