Čestitka Paška čipka

7.00  7.00 

Ova posebna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak paške čipke, iznimno lijepe čipke koja potječe iz hrvatskog grada Paga smještenog na otoku Pagu. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15. stoljeća a njena izrazita osobina jest da prije nisu postojale šablone ili nacrti za izradu već se način izrade te njihov uzorak prenosio sa koljena na koljeno, sa majki na kćeri usmenom predajom i praktičnim radom.

SKU: 129957 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ova posebna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak paške čipke. Iznimno lijepa čipka koja potječe iz hrvatskog grada Paga smještenog na otoku Pagu. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15. stoljeća. Njena izrazita osobina jest da prije nisu postojale šablone ili nacrti za izradu. Način izrade te njihov uzorak prenosio sa koljena na koljeno, sa majki na kćeri usmenom predajom i praktičnim radom.

Ova kreativna čestitka samo je dijelić te ljepote.

Uz čestitku dolazi i kuverta te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 10.5 cm

Naslov

Go to Top