3D čestitka Lovačka čeka

5.30  5.30 

Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, odlazite prijateljskom lovačkom društvu u posjetu i/ili domjenak ili jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca naša 3D čestitka Lovačka čeka upravo je ono što tražite. Naslovnica je šumski zelene boje sa laserski izrezanim motivom lovca sa puškom, a kada je otvorite iz snježno bijele podloge izrasta 3D model lovačke čeke.

SKU: 175248 Kategorija:

Opis

Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, odlazite prijateljskom lovačkom društvu u posjetu i/ili domjenak? Možda jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca naša 3D čestitka Lovačka čeka upravo je ono što tražite. Naslovnica je šumski zelene boje sa laserski izrezanim motivom lovca sa puškom. Kada je otvorite iz snježno bijele podloge izrasta 3D model lovačke čeke.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Dodatne informacije

Dimenzije 14 × 14 cm

Naslov

Go to Top