2D Najbolji strijelac

30.00 kn

≈3.97 €

Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, organizirate natjecanje u streljaštvu ili jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca naša 2D čestitka „Najbolji strijelac“ savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica je u crvenoj boji zrelih šumskih jagoda sa laserski izrezanim motivom mete i natpisom „Najboljem strijelcu“. Kada otvorite čestitku iz bijele podloge iskače lovac s puškom praćen svojim lovačkim psom.  Na bijeloj pozadini nalazi se otisnut natpis po želji.

Personalizacija iznosi 15 kn po čestitki

SKU: 175250 Kategorija:

Opis

Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, organizirate natjecanje u streljaštvu ili jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca? Naša 2D čestitka „Najbolji strijelac“ savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica je u crvenoj boji zrelih šumskih jagoda sa laserski izrezanim motivom mete i natpisom „Najboljem strijelcu“. Kada otvorite čestitku iz bijele podloge iskače lovac s puškom praćen svojim lovačkim psom.  Na bijeloj pozadini nalazi se otisnut natpis.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 17 × 12 cm

Naslov

Go to Top