Čestitka Nogomet

6.70  6.70 

Čestitka namijenjena sportašima, posebice nogometašima i svim zaljubljenicima u najbitniju sporednu stvar na svijetu, ali i svima kojima ovim poklonom želite  čestitati na njihovom osobnom ili poslovnom uspjehuna njihovom savršenom pogotku!

SKU: 99292 Kategorija:

Opis

Čestitka namijenjena sportašima, posebice nogometašima i svim zaljubljenicima u najbitniju sporednu stvar na svijetu, ali i svima kojima ovim poklonom želite čestitati na njihovom osobnom ili poslovnom uspjehuna njihovom savršenom pogotku!

Čestitka na tamnoplavoj naslovnici prikazuje siluetu nogometaša u punom sportskom zanosu, dok unutra otkriva nogometnu scenu tek nekoliko sekundi prije gola!

Uz čestitku dolazi i kuverta.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Prenesite dragoj osobi čestitke za njihov osobni ili poslovni uspjeh ili iskoristite ovu čestitku kao savršen poklon svim ljubiteljima sporta, a posebice nogometa. Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja na najljepše životne trenutke. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

Tražite originalan i kreativan poklon za dijete, partnera, prijatelja ili člana obitelji?

Ova čestitka će obaviti posao umjesto Vas i prenijeti Vaše uzbuđenje, ljubav, želje i osjećaje osobi kojoj poklonite ovu čestitku. Ovom lijepom i posebnom gestom pretvorite ljubav i želje u djela.

Želite dragoj osobi prenijeti čestitke i želje, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

Za dodatnih samo 15.00 kuna, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Dodatne informacije

Dimenzije 12 × 17 cm

Naslov

Go to Top