Pozivnice za vjenčanje od šperploče

3.50  3.50 

Pozivnice za vjenčanje od šperploče su pomalo rustikalne, ali izgledaju odlično. Šperploča je debljine 3 milimetra i obrađuju se pomoću lasera. Zbog velike preciznosti lasera moguće je gravirati i rezati različite oblike i motive.  Pozivnice su prva stvar koju dajete svojim uzvanicama te upravo one ostavljaju najveći utisak i dojam o Vama. Sve što se može grafički pripremiti na računalu, može postati stvarnost. Standardne dimenzije su 106 x 154 mm. Za ostale dimenzije i oblike pozivnica pošaljite upit. Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 133314 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Pozivnice za vjenčanje od šperploče su originalne i upečatljive

Pozivnice za vjenčanje od šperploče su jednostavne i pomalo rustikalnog izgleda. Pozivnice su prva stvar koju dajete svojim uzvanicama. Ovaj dodatak je ono što ostavlja prvi, najvažniji i najveći utisak na Vaše goste. Ukoliko želite nekoga pozvati da sudjeluje na svadbenom slavlju pozivnice su obavezne. Bez njih ne može proći ni jedno vjenčanje. Njima uzvanicima dajete do znanja kako bi ste voljeli zajedno s njima proslaviti ovaj važan dan.

Značajke proizvoda i izrada

  • Oblik i dimenzije: prema željama i izboru
  • Materijal: šperploča
  • Debljina: 3 mm
  • Personalizirani proizvod
  • Standardne dimenzije: 106 x 154 mm

Pozivnice se izrezuju iz šperploče debljine milimetra pomoću najsuvremenije laserske tehnologije. Zbog vrhunske preciznosti lasera, mogu se izrezati različiti oblici na koje se graviraju brojni vizualni elementi. Šperploča je jako lagan, kvalitetan i otporan materijal. Jednostavno se obrađuje. Sve što poželite može postati stvaran fizički predmet.

Pozovite svoje uzvanike i ostavite upečatljiv dojam potpuno personaliziranim pozivnicama. Prilikom dizajniranja pozivnica možete sudjelovati i VI. Poigrajte se motivima. Pozivnice mogu biti šaljive, romantične, jednostavne ili decentne. Pošaljite nam svoje zamisli, ideje, želje ili grafičku pripremu, a mi ćemo ih realizirati i pomoći Vam u stvaranju prelijepih pozivnica.

Osim pozivnica izrađenih od šperploče, u našoj ponudi možete pronaći pozivnice od papira koje su vječita klasika uz koju ne možete pogriješiti i pozivnice od pleksiglasa koje su decentne i jako moderne.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top