Pozivnice za vjenčanje od papira (jednostrani tisak)

1.25  1.25 

Pozivnice za vjenčanje od papira su vječita klasika uz koju ne ćete pogriješiti. Pozivnice su prva stvar koju dajete svojim uzvanicama te upravo one ostavljaju najveći utisak i dojam o Vama. Tisak na papir je jednostrani. Standardne dimenzije su veličine A5. Za ostale dimenzije i veličine pozivnica pošaljite upit. Cijena se odnosi na 50 i više komada

SKU: 29802 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Pozivnice za vjenčanje od papira (jednostrani tisak) su vječita klasika

Pozivnice za vjenčanje od papira (jednostrani tisak) su jednostavne, ali ipak toliko klasične da ih ne možete zaobići. Pozivnice su prva stvar koju dajete svojim uzvanicama. Ovaj dodatak je ono što ostavlja prvi, najvažniji i najveći utisak na Vaše goste. Ukoliko želite nekoga pozvati da sudjeluje na svadbenom slavlju pozivnice su obavezne. Bez njih ne može proći ni jedno vjenčanje. Njima uzvanicima dajete do znanja kako bi ste voljeli zajedno s njima proslaviti ovaj važan dan.

Specifikacije proizvoda i izrada

  • Tisak: jednostrani
  • Personalizirani proizvod
  • Veličina: A5

Pozivnice za vjenčanje tiskaju se na kvalitetnom papiru različitih veličina, dimenzija i težine. Na papir se otiskuju željeni motivi i svi potrebni podaci. Nudimo izradu jednostranog tiska na papir. Pozivnice izrađene od papira su vječita klasika, a zahvaljujući prilagodljivosti i kvaliteti papira mogu se potpuno prilagoditi Vašim željama. Na papir se mogu otisnuti ilustracije, grafički ili vizualni elementi, tekst, inicijali ili imena.

Pozovite svoje uzvanike i ostavite upečatljiv dojam potpuno personaliziranim pozivnicama. Prilikom dizajniranja pozivnica možete sudjelovati i VI. Pošaljite nam svoje zamisli, ideje, želje ili grafičku pripremu, a mi ćemo ih realizirati i pomoći Vam u stvaranju prelijepih pozivnica. Tražite nešto više od klasičnih pozivnica od papira? Provjerite pozivnice od šperploče koje su pomalo rustikalnoga izgleda, ali jednostavno savršene ili moderne pozivnice od pleksiglasa.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.  Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top