Mladoženja-mašna momačka majica

16.00 

Personalizirane majice s tiskom po želji za sve članove obitelji. Majice su dostupne u pet veličina (S, M, L, XL i XXL) i sedam boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto). Nudimo mogućnost dodatne personalizacije i izrade majica na upit.

Opis

Mladoženja-mašna momačka majica

Mladoženja-mašna momačka majica – za što luđi i nezaboravan provod posljednje samačke noći. Igra je gotova, žalim dame ali ovaj momak se ženi, a evo stiže i mlada! Majice šaljivih natpisa i šašavih ilustracija, odličan su odabir za momačku i djevojačku večer. Istaknite se tiskom na majici i pokažite svima da se udajete ili ženite. Udobna odjeća u kojoj ćete se osjećati slobodno savršen je odabir za momačku ili djevojačku večer.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada majici za djevojačku i momačku večer

Majice za djevojačku i momačku večer otiskujemo tehnikom fleksotiska koja je iznimno kvalitetna. Otisak je trajan, a majice je moguće prati na temperaturi do stupnjeva celzijevih. U našoj ponudi možete odabrati majice veličina S, M, L, XL i XLL kako bi pristajale svakom tipu tijela. Osim različitih veličina, nudimo mogućnost odabira sedam različitih boja: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta. Tisak na majice može biti u bijeloj i crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Bijela i crna boja majici dostupne su odmah!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top