Dekorativni natpisi

4.00  4.00 

Dekorativni natpisi se izrađuju od šperploče debljine 3 mm pomoću lasera vrhunske preciznosti. Natpisi se mogu koristiti kao jednostavna zasebna dekoracija ili se uklopiti s ostatkom uređenja. Mogu se ukomponirati u buket cvijeća ili naknadno zalijepiti na okvir za fotografiranje. Jako su lagani, trajni, kvalitetni i otporni na oštećenja. Iz šperploče se mogu izrezati imena, posebni nazivi, bilo koje riječi, slova ili citati. Nakon što je vjenčanje gotovo, ovaj zanimljivi dodatak se može koristit i za druga slavlja (npr. rođendane). Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 129768 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Dekorativni natpisi zanimljiv su dodatak svakog vjenčanja

Dekorativni natpisi postali su veliki hit u dekoriranju vjenčanja. U potrazi ste za originalnom dekoracijom i ukrasima za vjenčanje? Upravo su ovi natpisi ono što Vam je potrebno. Izrađuju se od šperploče. Ovaj zanimljiv dodatak jednostavno se može uklopit u svaku temu svadbenog slavlja. Mogu biti šaljivi, romantični, jednostavni ili otmjeni. Odlična stvar je ta što se natpisi izrađuju na upit i prema Vašim željama te se zbog toga mogu jednostavno prilagoditi svačijem ukusu. Mogu se koristiti kao zasebna dekoracija, ukomponirati u buket cvijeća ili naknadno zalijepiti na okvir za fotografiranje.

Jednostavna izrada vrhunskog proizvoda lijepog izgleda

Natpisi se primarno koriste kao dekoracija na vjenčanju. Režu se pomoću suvremene laserske tehnologije. Maksimalna preciznost i vrhunska kvaliteta lasera omogućuju rezanje i graviranje svega što možete zamisliti i grafički pripremiti na računalu. Drvo je iznimno pogodan materijal a obradu jer je izdržljivo i otporno na oštećenja. Danas se drvo najčešće obrađuje pomoću lasera što omogućuje izradu nebrojnih dizajnerskih rješenja. Natpisi se režu iz šperploče debljine 3 mm. Zbog svoje trajnosti, natpisi se mogu koristiti nakon vjenčanja za druga slavlja i posebne prigode.

Dodatak koji se prilagođava svakom uređenju

Pošaljite nam grafičku pripremu ili zanimljiv primjer natpisa. Iz šperploče se mogu izrezati imena, nazivi, riječi, citati ili ostali vizualni elementi. Vaše ideje, zamisli i želje jednostavno se mogu realizirati, a uz našu pomoć postaju stvarnost. Ovo je jednostavan, originalan i personalizirani dodatak.

Sličan proizvod su dekorativne table za vjenčanje. U našoj ponudi možete pronaći i sve ostale dodatke koji Vam mogu pomoći u dekoriranju i organiziranju vjenčanja kao iz bajke.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top