Okvir za fotografiranje

62.50  62.50 

Okvir za fotografiranje se izrađuje od ljepenke debljine 5 mm. Materijal je lagan i jednostavan za rukovanje. Na izrezani okvir lijepi se naljepnica. Naljepnica se izrađuje prema željama te se zbog toga okvir uklapa u svako uređenje svadbene proslave. Okvir je odličan dodatak koji će biti zanimljiv svim uzrastima. Ovaj dodatak na vjenčanju razveseliti će sve i pomoći u stvaranju lijepih uspomena. Cijena se odnosi na dimenzije okvira 70 x 100 cm. Za cijenu ostalih dimenzija pošaljite upit.

SKU: 210239 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Okvir za fotografiranje popularan je dodatak zbog kojeg fotke izgledaju super

Okvir za fotografiranje jako je popularan dodatak koji je postao sastavnica svakog slavlja. Ovaj poseban proizvod uistinu je odličan odabir za nezaboravnu zabavu. Organizirate vjenčanje, sve je gotovo, ali se bojite da neće svima biti onako dobro kako priželjkujete? Onda je okvir jednostavno i zanimljivo rješenje. Sigurno će biti zanimljiv svim uzrastima. Zabilježite lijepe trenutke i ovjekovječite svoj poseban dan s ovim zanimljivim dodatkom.

Izrada okvira

Okvir se izrađuje od plastike. Na izrezani okvir, lijepi se naljepnica. Naljepnica se printa prema željama i jednostavno ju je prilagoditi svim dimenzijama okvira.

Dizajnirajte svoj okvir

Okvir se izrađuje prema Vašim željama. Budite kreativni. Pošaljite nam grafičku pripremu i svoje ideje. Prepustite se mašti. Svaka grafička priprema koja je napravljena na računalu može se realizirati. Okvir se jednostavno prilagođava i uklapa u svaku dekoraciju i uređenje vjenčanog prostora, zahvaljujući bezbrojnim mogućnostima dizajniranja.

Ukoliko nemate ideja kako dizajnirati i izraditi grafičku pripremu, nema problema. Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći u kreiranju ovog šaljivog dodatka za fotografiranje. Osim okvira, u našoj ponudi možete pronaći ostale luckaste rekvizite za fotografiranje.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top