Dekorativne table za vjenčanje

33.50  33.50 

Dekorativne table za vjenčanje postale su sve češće na vjenčanjima. Ovaj jednostavni dekoracijski dodatak izgleda otmjeno, elegantno i primamljivo. Osim kao dekoracija, ovaj dodatak je funkcionalan i praktičan. Izrađuju se od bijelog ili prozirnog pleksiglasa na koji se lijepi folija. Table se mogu ukrasiti različitim vizualnim elementima kao što su imena, ljubavni citati ili jednostavne ilustracije.

SKU: 210242 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Dekorativne table za vjenčanje su hit dodatak slavlju

Dekorativne table za vjenčanje izrađuju se od pleksiglasa. Dekoracija svadbe je iznimno važan detalj svake ceremonije. Zbog nje vjenčanja postaju magična i pamtljiva. Svaka tabla izrađuje se prema željama. Može biti smiješna, rustikalna, otmjena ili elegantan, ali jedno je sigurno – svaka je unikatna. Osim kao dekoracija, ovaj dodatak je funkcionalan i praktičan. Upravo zbog svoje funkcionalnosti, natpisi su postali sastavni dio vjenčanja. Pomoću originalnih natpisa na tabli možete svojim gostima obznaniti svoju ljubav ili im na simpatičan način zaželjeti dobrodošlicu.

Od ideje do realizacije vjenčanja iz snova

Za izradu tabli koristi se pleksiglas. Pleksiglas je transparentan materijal. On je lagan, elegantan, jednostavan za korištenje i cjenovno pristupačan. Na njega se lijepi folija sa željenim natpisom ili jednostavnom ilustracijom. Maksimalne dimenzije su 60 x 45 centimetara. Pleksiglas je bijeli ili prozirni.

Značajke proizvoda

  • Dimenzije: 60 x 45 cm
  • Boja: bijela, crna, zlatna i srebrna
  • Materijal: pleksiglas (bijeli/prozirni) i ljepljiva folija

Otmjeni dodatak koji se prilagođava svakoj vjenčanoj dekoraciji

Prilikom dizajniranja i kreiranja dekoracija za vjenčanje možete sudjelovati i VI! Pošaljite nam svoje ideje, a mi ćemo ih realizirati kako bi Vaš poseban dan bio upravo onakav kakav ste zamislili. U dekoraciju svadbenog slavlja bi ste voljeli uključiti dekorativne table, ali nemate ideja što točno želite ili kako ih dizajnirati? Ovdje uskačemo mi. Pomoći ćemo vam u dizajniranju najljepših natpisa koji će se u potpunosti uklopiti u uređenje.

U našoj ponudi možete pronaći i ostale dodatke za vjenčanje i dekorativne natpise koji će vam poslužiti za organizaciju i dekoraciju.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top