//NOVO u ponudi – BOŽIĆNI PEČATI

NOVO u ponudi – BOŽIĆNI PEČATI

NOVO U GIT-ovoj ponudi – Božićni pečati! Riječ je o pečatima svih dimenzija i oblika sa otiscima božićnih motiva! Božićni pečati zamišljeni su kao dekorativan dodatak vašim blagdanskim instalacijama, čestitkama, pozivnicama, zahvalnicama, pokločićima i slično. Otisci i motivi ovise isključio o vašim željama, jednako kao i dimenzije te boje otisaka.

Pomoću ovih pečata možete zaželjeti sretne blagdane obitelji i prijateljima, uspješnu novu godinu poslovnim partnerima ili jednostavno dodati blagdanski ugođaj u vašu poslovnu korespondenciju.

Nudimo automatske pečate i pečate sa drvenim drškama raznih dimenzija, oblika i boja otiska.

Neke naše božićne pečate možete naručiti direktno preko našeg specijaliziranog webshopa www.pecati.com, a ostale izrađujemo po narudžbi!

božićni pečat božićni pečat

Otisak vašeg posebnog božićnog pečata može se, uz tekst, dodatno obogatiti različitim elementima poput Djeda Božićnjaka, pahulja, sobova…

Bez obzira da li imate već pripremu za pečat kakav želite ili trebate pomoć u osmišljavanju dizajna otiska, svakako nam se javite! Možemo za vas odraditi pripremu te vam je poslati na autorizaciju prije izrade samog pečata.

Ukoliko naručite automatski pečat u paketu dobivate kućište pečata, jastučić sa tintom te personaliziranu gumicu za otisak koja se postavlja u kućište.

Jastučić sa tintom i tinta za jastučić kod pečata sa drvenom drškom se naručuju zasebno.

božićni pečati

ZA SVA PITANJA, SAVJETE I IDEJE POSJETITE NAS U KNJIŽARI KOD VARAŽDINSKOG STAROG GRADA, NAZOVITE NAS NA 042211877 ILI SE JAVITE NA [email protected]

Preporučeni proizvodi

2019-03-07T15:07:05+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci