//Izrada vizitki

Izrada vizitki

Izrada vizitki

Vizitke su poslovne kartice na kojima se nalaze podaci o nekoj tvrtci ili pojedincu. Vizitke se najčešće dijele prilikom poslovnih sastanaka, formalnog upoznavanja sa strankama kao i u mnogim drugim poslovnim prilikama, a služe kao podsjetnik i ulaznica za moguću daljnu suradnju.

Poslovne kartice, u našem kontekstu vizitke, na sebi sadrže ime, naziv tvrtke (obično sa logotipom), adresu te nekoliko kontakt formi poput telefona, faxa ili e-maila.

Sve više postaju modernije vizitke sa web adresama stranica tvrtke (www), te sa Facebook, Twitter ili Youtube poveznicama.

Izrada grafičke pripreme te savršeni dizajn koji podupire i stapa se sa vašom vrstom poslovanja važnija je od samog tekstualnog sadržaja vizitke. Prvi dojam je uvijek najbitniji, pa tako i vaša vizitka mora drugima biti upečatljiva i oku prilačna.

Naš tim grafičkih dizajnera može vam upravo to i omogućiti. Vizitke atraktivnog i unikatnog dizajna sa svim informacijama te željene dimenzije.

Evo nekoliko primjera naših vizitki:

Savršeni primjer vizitke trebao bi biti u zlatnom rezu, tako da oko najbolje upije sve podatke, te u optičkoj sredini što znači da ne bi smjelo biti previše teksta, no ni premalo.

 

Dimenzije vizitki:

O količini podataka koje želite na vizitki uvelike ovisi dimenzija, no ona ne bi smijela biti ni prevelika ni mala.

Preporučamo dimenziju 90 mm x 54 mm.

Standardna dimenzija je 90 mm x 50 mm.

Ostale veličine: 85mm x 48 mm ; 91 mm x 55 mm ; 74mm x 52 mm.

Kod izrade vizitki uvijek se ostavlja se 2 mm napusta (bleed) koji se stavlja kao osiguranje za točno izrezivanje i jednakost vizitki.

Grafička priprema kod izrade vizitki je BESPLATNA. Također nam i Vi sami možete donijeti svoju pripremu, u tom vas slučaju molimo da bude u .cdr formatu, verzije 15 (CorelDraw X5).

 

http://git.hr/graficke-usluge/20573-Izrada-posjetnica-u-boji—100-kom.html

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas :

[email protected]

 

 

2019-01-24T10:19:06+01:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci