Klasični pečati s drvenom drškom za jednostavnije poslovanje

Pečati su se koristili još u davna vremena kao oznaka i potvrda vjerodostojnosti dokumenta, a ova tradicija njihova korištenja ostala je još do danas. Pečati, žigovi i štambilji su neizostavni dio u poslovnome svijetu, gdje ljudima olakšavaju svakodnevne uredske poslove. Pečat je naprava koja ima urezani reljefni znak koji kada se otisne na podlogu ostavlja trag.

Pečati s drvenom drškom rađeni su od prirodnog drva. Ovaj proizvod je ekonomičan i praktičan za korištenje. Njihova izrada i korištenje preporučuje se kada klasični automat pečati ne mogu zadovoljiti potrebe klijenata zbog svojih dimenzija i primjene. Klijenti, zbog navike i drvene drške koja se odlično prilagođava ruci, često odabiru ovu vrstu pečata za korištenje.

Za korištenje pečata s drvenom drškom potrebno je imati jastučić s tintom i tintu za jastučić koji se mogu kupiti odvojeno ili ih možete naručiti putem naših web stranica. Vrijeme isporuke traje od tri do pet radnih dana kako bi se izradila drška prema Vašim željama i potrebama. Održavanje pečata s drvenom drškom je iznimno lako. Naši pečati s drvenom drškom odličan su proizvod i garantiramo Vam njihovu kvalitetu.

Veličina pečata s drvenom drškom

Pečati s drvenom drškom mogu biti manji ili veći. Manji pečati s drvenom drškom su oni ispod 10 centimetara kvadratnih.

Veći pečati s drvenom drškom su veličine iznad 10 centimetara kvadratnih.

U potrazi ste za pečatom s drvenom drškom, pa zašto ne naručiti kod nas? Najveći smo dobavljači pečata online, jamčimo vam izvrsnu kvalitetu proizvoda uz garanciju te je vrijeme potrebno za isporuku kratko. Pečat naručite online i on Vam u kratkom vremenskom roku stiže na kućnu adresu. Narudžbe koje prelaze iznos od 500,00 kuna dostava je BESPLATNA! Grafička priprema pečata također se NE naplaćuje dodatno. Izrada pečata u pravilu je gotova u roku od jednog radnog dana.

Gdje se još mogu koristiti pečati s drvenom drškom?

Pečat za Valentinovo s drvenom drškom odličan je dodatak Vašim ljubavnim pismima, poklonima i čestitkama. Ovo je savršeni dodatak poklonu kojim svojim voljenima dajete još više doznanja koliko ih volite.

Vjenčanje je poseban dan u životu svakoga ljubavnoga para, pa zašto svoje pozivnice, zahvalnice i poklone za goste ne personalizirati? Pečati za vjenčanja s drvenom drškom odličan su izbor za svaku svadbu kojim na poseban način možete ovjekovječiti ovaj dan.

Ako ste zainteresirani i želite imati praktičan pečat s drenom drškom koji se lako može primijeniti svim prilikama i prigodama kontaktirajte nas ili naručite proizvod putem naših službenih stranica www.git.hr i pecati.com. Garantiramo Vam kvalitetu, brzu dostavu i vrhunsku izradu pečata s drvenom drškom. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje možete pronaći još više korisnih proizvoda namijenjenih samo Vama.