//10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na staklo!

10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na staklo!

AKCIJA 10% popusta na izradu natpisnih tabli i gravuru na čaše i boce!

Natpisne table raznih dimenzija i natpisa možete naći na ulazu u svaku trovinu, ured, instituciju jer tamo i po zakonu moraju biti istaknute. Naime, natpisna tabla je prema definiciji identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu te je kao takva obavezna. Svaki od navedenih oblika poslovanja bi istu trebali imati istaknutu na ulazu i na vidljivu mjestu.

U GIT-u godinama izrađujemo natpisne table raznih dimenzija, oblika, sa ili bez ukrasnih okvira, te tazličitih načina postavljanja. I sve su trenutno na akciji, a naručiti ih možete na našem specijaliziranom webshopu www.pecati.hr ovdje – NATPISNE TABLE.

Natpisne table izrađujemo pomoću laserske tehnologije. Naime, vi nam pošaljete grafičku pripremu izgleda table ili samo ideju kako bi tabla trebala izgledati i koji natpis sadržavati, a mi je grafički oblikujemo i izradimo. Na vama je i odabir oblika, boje, vrste ukrasnog okvira i načina postavljanja table.

Pomoću lasera radimo i gravuru na vaše čaše i boce. Za poklon povodom vjenčanja ili neke druge prigode odaberite gravuru i dodajte svom poklonu posebnu poruku, detalj i “štih”.

gravura na čaše i bocenatpisna tabla

Inače, lasersko graviranje kao tehnika omogućava veliku preciznost i točnost (graviranja ili izrezivanja) raznih oblika, a uz to povoljnu i brzu uslugu bez obzira da li se radi o jednom proizvodu, većim ili manjim serijama proizvoda.

Akcija vrijedi do 28. veljače 2018. godine.

Preporučeni proizvodi

2019-03-07T13:52:52+02:00Nekategorizirano|

Ostavite komentar

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci