Čestitka Gradska vijećnica Varaždin

7.96  (59.97 kn) 7.96  (59.97 kn)

Jedan od glavnih simbola Varaždina, malog grada na sjeveru Hrvatske, svakako je gradska vijećnica smještena na glavnom gradskom trgu. Čestitka 3D vijećnica je izrađena u crveno bijeloj kombinaciji sa natpisom Varaždin na naslovnici i 3D modelom vijećnice unutra, te predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon.

Personalizacija iznosi 15 kn po čestitki

SKU: 99293 Kategorija:

Opis

Jedan od glavnih simbola Varaždina, malog grada na sjeveru Hrvatske, svakako je gradska vijećnica smještena na glavnom gradskom trgu. Čestitka 3D vijećnica je izrađena u crveno bijeloj kombinaciji sa natpisom Varaždin na naslovnici i 3D modelom vijećnice unutra. Predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon.

Naime, bez obzira da li ste starosjedioc ili po prvi puta koračate ulicama ovog baroknog grada, naša čestitka savršeno će poslužiti za lijepe želje i pozdrave ili kao podsjetnik na vrijeme provedeno u Varaždinu.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 15 × 15 cm

Naslov

Go to Top