Rekviziti za fotografiranje

9.50  9.50 

Rekviziti za fotografiranje popularni su na različitim vrstama proslava. Ovaj dodatak pomaže u stvaranju lijepih uspomena. Mogu poslužiti kao zabava apsolutno svima. Izrađuju se iz šperploče pa su zato izdržljivi i dugotrajni. Cijena se odnosi na set rekvizita. Set se sastoji od stalka i pet rekvizita. Cijena varira o količini. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 129761 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Rekviziti za fotografiranje zabavit će sve okupljene

Rekviziti za fotografiranje šaljiv su način pomoću kojeg možete ovjekovječiti poseban dan i stvoriti lijepe uspomene. Organizirate vjenčanje, djevojačku ili momačku zabavu? Naravno za nezaboravna sjećanja najbitnije je društvo, no i one sitnice koje podižu raspoloženje i pružaju zanimaciju. Rekviziti su super dodatak za fotografiranje kojim ćete razveseliti one najmanje i one starije jer su namijenjeni baš svima.

Kako se izrađuju dodaci za fotografiranje?

Rekviziti čine svaku zabavu još boljom. Dodaci za fotografiranje se izrezuju iz šperploče pomoću laserskog gravera vrhunske preciznosti. Svaka grafička priprema izrađena na računalu može postati stvarnost. Zahvaljujući prilagodljivosti drva kao odličnog materijala za obradu, sve što se zamisli, može postati stvarnost. Ono što čini ovaj proizvod odabirom broj jedan, je njegova izdržljivost i dugotrajnost.

Stvorite nezaboravne trenutke uz dodatke za fotografiranje

Pošaljite nam Vaše želje i ideje. Budite kreativni i prepustite se mašti. Dodaci za fotografiranje mogu biti romantični, šaljivi, smiješni, personalizirani ili sve od jednom. Izrađujemo dodatke za fotografiranja u različitim oblicima, veličina i u nekoliko boja. Pošaljite nam svoje zamisli, a mi ćemo ih realizirati. Uz dodatke za fotografiranje stvorite nezaboravne trenutke i lijepa sjećanja.

U našoj ponudi možete pronaći okvir za fotografiranje koji se odlično slaže s ovim rekvizitima.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top