Brojevi za stol od pleksiglasa

5.31  (40.01 kn) 5.31  (40.01 kn)

Brojevi za stol od pleksiglasa se izrađuju pomoću laserske tehnologije vrhunske preciznosti. Ovaj dodatak savršeno će se uklopiti u bilo koju temu vjenčanja te će pomoći pri organizaciji same svadbe. Brojevi se mogu stavljati unutar buketa i cvijeća ili kao samostalna dekoracija koja se uklapa s ostatkom uređenja.  Laserski izrezani brojevi se mogu obojati u nekoliko boja, a varijanta UV tiska ima brojne mogućnosti i nudi široku paletu boja koje se mogu otisnuti na pleksiglas.

(max file size 256 MB)

Kategorija:

Opis

Brojevi za stol od pleksiglasa su izdržljivi i elegantni

Brojevi za stol od pleksiglasa su sve popularnije organizacijsko rješenje koje se uklapa u temu svakog vjenčanja. Ovaj jednostavni i elegantni detalj služi gostima za snalaženje u rasporedu sjedenja na vjenčanju. Odlično se slažu sa svakom dekoracijom i uređenjem. Mogu se staviti u buket cvijeća ili kao zasebna dekoracija na stolu.

Izrada brojeva za stol

Brojevi za svadbeni stol se izrezuju iz prozirnog pleksiglasa pomoću stroja za lasersko graviranje i izrezivanje. Laserski graver je iznimno precizan što omogućuje rezanje i graviranje različitih materijala.  Pleksiglas je dosta lagan i izdržljiv materijal. Mogućnosti obrade ovog materijala su mnogobrojne. Sve što se računalno i grafički može izraditi, može postati funkcionalan proizvod elegantnog izgleda. Brojeve možemo obojati u crvenu, srebrnu, zlatnu ili bijelu boju, no oni i bez boje izgledaju besprijekorno. Pleksiglas je pogodan materijal za UV tisak zbog svoje transparentnosti i male težine. UV tiskom se brojevi za stol mogu ukrasiti tekstom, imenima, crtežima ili ilustracijama.

Izrezivanje i graviranje pleksiglasa

Graviranje i rezanje pleskiglasa pomoću visokokvalitetne laserske tehnologije omogućuje maksimalnu preciznost pri izradi. Laserski se može izraditi sve što je grafički pripremljeno. Prilokom kreiranja grafičke pripreme, kreativnost i mašta su neograničeni jer laser naše zamisli s lakoćom pretvara u stvarnost.

Brojevi za stol od pleksiglasa su elegantno rješenje koje će Vam pomoći pri organizaciji vjenčanja. Ovaj koristan detalj odlično se uklapa u ostatak uređenja svadbenoga slavlja i pristaje svakom stolu. Može se umetnuti unutar buketa s cvijećem ili na stol staviti kao zasebna dekoracija. Pošaljite nam Vaše ideje, zamisli i želje, a mi ćemo ih realizirati. Osim iz pleksiglasa, brojeve za svadbene stolove izrađujemo iz šperploče ili na papiru.

Rok isporuke narudžbe veće količine je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Naslov

Go to Top