Lonac & poklopac set majica

30.00 

Tiskom, majice postaju personaliziran i jedinstven odjevnim predmet kojim se ističete. Nudimo tisak na majice u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i pet veličina (S, M, L, XL i XXL). Majice je moguće prati na  60 stupnjeva cezijevih u perilici rublja. Komplet od dvije majice koje se svojim sadržajem međusobno upotpunjuju simpatičan su poklon za onoga tko Vas upotpunjuje.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Lonac & poklopac set majica

Lonac & poklopac set majica – idealan poklon za bolju poslovicu ili najbolju prijateljicu. Komplet sadrži dvije majice različitih natpisa koji se međusobno upotpunjuju.

Karakteristike proizvda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada majici

Personalizirane majice izrađuju se visokokvalitetnim fleksotiskom. Majice s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva celzijevih bez oštećivanja ili ispiranja otiska. U našoj ponudi možete pronaći majice za svakog! Nudimo mogućnost odabira majica u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i nekoliko veličina (S, M, L, XL i XXL) kako bi pristajale svima! Tisak na majice može biti u jednoj (crnoj ili bijeloj) ili više boja. Za boju majice (osim crnu i bijelu) i tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni  mail grafika@git.hr.

Crna i bijela boja majica dostupne su odmah, ostale boje nisu uvijek na zalihi!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top