Čestitka Kalež

6.64  6.64 

Čestitka napravljena za obilježavanje dana Svete pričesti. Čestitka je savršen poklon za dan kada Vaše dijete postaje punopravni član vjerske zajednice i prima Krista u svoj život. Naslovnica je u profinjenoj boji pijeska sa graviranim simbolima kaleža s hostijom i dvije maslinove grančice. Unutrašnjost čestitke je bijele boje. Na donjoj strani nalazi se fotografija kruha i vina – simbola tijela i krvi Kristove. Iz sredine čestitke u 3D formi pojavljuje se kod otvaranja kalež sa hostijom u bijeloj boji.

SKU: 185484 Kategorija:

Opis

Čestitka napravljena za obilježavanje dana Svete pričesti. Čestitka je savršen poklon za dan kada Vaše dijete postaje punopravni član vjerske zajednice i prima Krista u svoj život.

Naslovnica je u profinjenoj boji pijeska sa graviranim simbolima kaleža s hostijom i dvije maslinove grančice. Unutrašnjost čestitke je bijele boje. Na donjoj strani nalazi se fotografija kruha i vina – simbola tijela i krvi Kristove. Iz sredine čestitke u 3D formi pojavljuje se kod otvaranja kalež sa hostijom u bijeloj boji. Poklonite svojoj djeci, unucima ili nećacima poklon koji će ih zauvijek podsjećati na njihov važan dan.

Uz sve navedeno, na naslovnicu čestitke možemo laserski urezati ime ili dodatnu poruku.

Uz čestitku dolazi i kuverta.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 15 × 15 cm

Naslov

Go to Top