Imam prekrasnu kćer obiteljska majica

18.00 

Personalizirane majice s tiskom po želji za sve članove obitelji. Majice su dostupne u pet veličina (S, M, L, XL i XXL) i sedam boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto). Moguća je dodatna personalizacija majica i izrada prema upitu.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Imam prekrasnu kćer obiteljska majica

Imam prekrasnu kćer obiteljska majica – poklon koji će razveseliti svakog člana obitelji. Tko je najbolji deda, a tko najbolja baka na svijetu? Hoće li tvoj dragi uskoro postati tata? Ima li neka teta koja uči svoje nećake nestašluku? Je li mama zna sve? Obiteljske majice namijenjene su svim članovima obitelji. Šaljivim natpisom razveselite svoje ukućane i poručite koliko ih neizmjerno volite.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada obiteljskih majici

Personalizirane majice s natpisima, ilustracijama i fotografijama po želji otiskujemo fleksotiskom vrhunske kvalitete. Majice koje sadrže tisak moguće je prati u perilici rublja na temperaturi do 60 stupnjeva bez straha od oštećivanja ili ispiranja otiska. Nudimo majice u bijeloj crnoj žutoj, crvenoj, zelenoj plavoj i ljubičastoj boji i pet različitih veličina (S, M, L, XL i XXL) kako bi pristajale svima! Tisak na majice može biti u jednoj (crnoj ili bijeloj) ili više boja. Za boju majice (osim crnu i bijelu) i tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni  mail grafika@git.hr.

Crna i bijela boja majica dostupne su odmah, ostale boje nisu uvijek na zalihi!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top