Bolje vodit ljubav nego psa vrećica s tiskom

15.00  15.00 

Platnena torba s personaliziranim tiskom je idealan poklon kojim možete razveseliti drage ljude za različite prigode. Platnena torba je veličine 35×45 cm. Ima bijele duge ili kratke ručke. Na platnenu torbu s personaliziranim tiskom se može otisnuti tisak s jedne ili obje strane. Izrađena je od materijala koji je ekološki prihvatljiv.

Opis

Bolje vodit ljubav nego psa vrećica s tiskom

Bolje vodit ljubav nego psa vrećica s tiskom je odlična ideja za poklon Vašim najdražima. Platnena vrećica je korisna stvar koja Vam uvijek može zatrebati, a ona isto tako ne zauzima mnogo mjesta. Na vrećice možete otisnuti kratke natpise poput šala ili viceve, logotip i naziv poduzeća te jednostavne ilustracije.

Kupnjom platnene vrećice čuvate okoliš zato što su izrađene od ekološki prihvatljivog materijala te se mogu koristiti višekratno za razliku od plastičnih vrećica. Platnene vrećice s tiskom su i odličan promotivni materijal s kojim možete svima pokazati da ste ekološko osviješteno poduzeće.

Vrećica s personaliziranim tiskom je kreativan i maštovit poklon s kojim nećete pogriješiti. Otisnite sramotnu sliku, nadimak ili neku foru koju razumijete samo Vi i Vaš najbolji frend te ga razveselite ovim domišljatim poklonom. Blagdani, rođendani i godišnjice su odlično vrijeme za naručivanje tisak na platnene vrećice. Razveselite Vaše najmilije originalnim tekstom, fotografijom ili ilustracijom na vrećicu.

Karakteristike proizvoda

  • Materijali: tekstil
  • Veličina: 35×45 cm
  • Boje tiska: bijela ili crna, mogućnost tiska u boji
  • Perivo na 60 stupnjeva Celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Tisak na vrećice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak različitih boja molimo da nas kontaktirate na mail grafika@git.hr. Za izradu tiska na vrećice koristi se fleksotisak. Ova tehnika tiska je iznimno kvalitetna i zbog nje otisak ostaje trajan na tekstilu. Platnene vrećice s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva Celzijevih bez straha od ispiranja ili oštećivanja otiska.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Ako se odlučite za narudžbu 10 ili više vrećica, obavijestite nas na mail adresu shop@git.hr.

Naslov

Go to Top