Plakat poster A3

1.99  1.99 

A3 plakati (dimenzije 297 x 420mm).

Za količine veće od 30 kom, kontaktirajte nas na grafika@git.hr

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Plakat poster A3

Plakat poster A3 veličine 297 x 420 milimetara lako se prilagođava većini dizajnerskih zahtjeva te je odličan za izloge, rasvjetne stupove i postavljanje na zid kako dodatak uređenju interijera. Kompaktan i funkcionalan, koristi se u brojnim situacijama.

Karakteristike proizvoda

  • Dimenzije: 297 x 420 milimetara
  • Vrsta papira:
  • Vrsta tiska:
  • Često se koristi kao promo materijal
  • Može se koristiti u svrhu uređenja interjera

Plakati i posteri su odličan promo alat za privlačenje pogleda

Plakati ili posteri su tiskani promo materijal. Plakati se često koriste u promociji proizvoda, usluga ili događanja kao što su akcijski popusti, koncerti, izložbe, kulturne manifestacije i slično. Kao promidžbeno sredstvo, poster je izvrstan na mjestima gdje se kreće ili zadržava veći broj osoba. Bez obzira na veličinu i broj boja koje se koriste u tisku, osnovni cilj plakata je što brže i uvjerljivije prenijeti informaciju promatraču.

A3 plakat je fleksibilan, mobilan i jednostavno se postavlja. Koristi se za oglašavanje proizvoda ili usluga  u trgovinama, kafićima i restoranima. Jasno prenosi ključne poruke i naglašava bitne informacije namijenjene potencijalnim klijentima. Često se koristi za promociju predstava, izložbi ili za najavu filmova.

Izrađujemo plakate i postere veličina A0, A1, A2, A3 i A4 prema željama klijenata.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top