Platnena torba s personaliziranim tiskom

11.00  11.00 

Platnena torba s personaliziranim tiskom je idealan poklon kojim možete razveseliti drage ljude za različite prigode. Platnena torba je veličine 35×45 cm. Ima bijele duge ili kratke ručke. Na platnenu torbu s personaliziranim tiskom se može otisnuti tisak s jedne ili obje strane. Izrađena je od materijala koji je ekološki prihvatljiv.

Opis

Platnena torba s personaliziranim tiskom

Platnena torba s personaliziranim tiskom je idealna kao poklon za drage osobe. Možete ju pokloniti za rođendan ili neke druge prigode. Platnena torba je personalizirna zato što se na nju s jedne ili obje strane mogu otisnuti slike ili natpisi koje vi želite.  Ako ste odlučili kupiti platnenu torbu, trebate slijediti ove korake: prvo upišite tekst i/ili odaberite sliku koju želite da otisnemo na torbu, zatim idite na opciju pakiranje torbe. Ako želite naručiti 10 ili više platnenih torba, trebate nas kontaktirati na mail adresu shop@git.hr.

Platnena torba je veličine 35×45 cm. Ima bijele duge ili kratke ručke. Na platnenu torbu s personaliziranim tiskom se može otisnuti tisak s jedne ili obje strane.

Personalizirana platnena torba je originalan poklon

Personaliziranu platnenu torbu osim za svoje drage osobe možete kupiti i sebi. Može Vam poslužiti kad idete u nabavu namirnica jer je praktičnija od plastičnih vrećica koje kupite u dućanu. Osim toga što je praktičnija, njome štedite novac jer ne kupujete nakon svake kupnje namirnica plastične vrećice.

Platnenom torbom čuvamo okoliš

Kupnjom platnene torbe čuvate okoliš zato što su izrađene od ekološki prihvatljivog materijala za razliku od plastičnih vrećica koje su izrađene od plastike koja nije dobra za okoliš. Dakle, pokazujete da ste ekološki osviješteni ako kupite platnenu torbu umjesto plastične vrećice. Cijena po kojoj možete kupiti platnenu torbu je usklađena s njezinom kvalitetom. Ona nije ni previše niska ni previše visoka.

Ako se odlučite kupiti platnenu torbu s personaliziranim tiskom za sebe ili za Vama drage osobe slobodno nam se obratite. Uvijek smo tu za Vas!

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top