Privjesak

4.00  4.00 

Ako često gubite ključeve, imamo izvrsno rješenje za vas – privjesci izrađeni visokokvalitetnim laserom i iznimnom preciznošću graviranja. Samo nam pošaljite željeni oblik i sadržaj privjeska, a mi ćemo ga brzo izraditi i poslati na vašu kućnu adresu. Ovaj mali dodatak ne samo da će vam pomoći u pronalaženju ključeva, već može biti i izvrstan personalizirani poklon.

Cijena će ovisiti o načinu izrade. Dodatno se naplaćuje obostrano graviranje i izrada.

SKU: 29171 Kategorija: Oznaka:

Opis

Privjesak – praktična sitnica koju svakodnevno koristimo

Privjesak je jedan od svakodnevnih predmeta koje svi koristimo, a često nismo svjesni koliko nam pomaže u sprječavanju gubitka ključeva. Osim što je koristan, može biti i sjajan personalizirani detalj koji uvijek nosimo sa sobom. To je divan način da pokažete koliko vam netko znači kroz sitni, personalizirani poklon. Sadržaj privjeska potpuno ovisi o vama i svaki se izrađuje prema vašim željama. Ako imate mnoštvo ključeva i uvijek se borite s pronalaskom pravog ključa, privjesak je savršeno rješenje za taj problem. Dodajte privjesak na svaki ključ i olakšajte si pronalaženje pravog ključa kad vam je najpotrebniji.

Izrađujemo privjeske prema vašim željama. Možete odabrati boju, materijal i način izrade. Oblik pločice može se prilagoditi prema vašim potrebama, ali trebate nam dostaviti željenu shemu za novi oblik pločice.

Kako izrađujemo privjesak?

Postoje dva načina izrade privjeska. Možemo ih izraditi graviranjem ili UV tiskom. Način izrade prilagođuje se sadržaju privjeska. Privjeske izrađujemo od graverske plastike, pleksiglasa, šperploče i graviranog pleksiglasa.

Boje privjeska

Pločice od pleksiglasa koje koristimo za izradu privjeska mogu biti u raznim bojama s gravurom, a također je moguće raditi i UV tisak na pleksiglasu. Šperploča je dostupna samo u boji drva s gravurom. Ako se odlučite za izradu privjeska od graverske plastike, možete birati između sljedećih boja: zlatna, srebrna, narančasta, žuta, crna, bijela, crvena, zelena, plava, ljubičasta i bakrena. Boja gravure ovisi o materijalu koji se koristi za izradu privjeska.

Cijena pojedinačnog privjeska ovisi o načinu izrade i materijalu. Dodatno se naplaćuje obostrana izrada i graviranje obje strane privjeska.

Način pričvršćivanja privjeska: manja ili veća alkica

Veličina privjeska prilagođava se sadržaju i željenom obliku. Prosječna veličina privjeska je 5 x 5 cm.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top