Bedževi

Izrada bedževa od graverske plastike koristeći laser za graviranje i rezanje. Na raspolaganju vam je izbor od jedanaest različitih boja graverske plastike. Boja gravure ovisi o boji graverske plastike koja se koristi za izradu bedža. Nakon laserske izrade, bedžu se pričvršćuje kvalitetna kopča. Prosječna veličina bedža je 4 x 4 cm. Oblik bedža može se prilagoditi prema potrebama i željama klijenta. Sve što se može pripremiti grafički, može se laserski izrezati.

Kategorija:

Opis

Bedževi su kreativan način da se istaknete i izrazite svoju osobnost.

Moguće je ukrasiti odjeću, ruksak, torbicu ili ih koristiti kao zanimljiv promotivni materijal. Često se koriste na vjenčanjima, sportskim natjecanjima, norijadama i raznim zabavama kako bi se istakla pripadnost određenoj grupi ili stranci. Ovi mali detalji su izvrsni personalizirani pokloni koji mogu pokazati koliko vam je netko drag. Sadržaj bedža je potpuno prilagodljiv i izrađuje se prema vašim željama.

Izrada bedževa

Izrađujemo bedževe od graverske plastike koristeći naprednu lasersku tehnologiju za maksimalnu preciznost i visoku kvalitetu. U našem asortimanu nudimo čak jedanaest različitih boja graverske plastike, uključujući zlatnu, srebrnu, narančastu, žutu, crnu, bijelu, crvenu, zelenu, plavu, ljubičastu i bakrenu. Boja gravure ovisi o boji graverske plastike koja se koristi za izradu bedža. Nakon laserske izrade, bedžu se pričvršćuje kvalitetna kopča.

Svi bedževi se izrađuju prema vašim željama. Možete odabrati boju, veličinu i način izrade. Oblik bedža može se prilagoditi prema vašim potrebama, no potrebno je dostaviti željenu shemu novog oblika bedža. Laserom se mogu izrezati natpisi, slova, srca i sve ostalo što zamislite. Svaki bedž je jedinstven i poseban.

Bedževi se pričvršćuju pomoću kopče. Veličina privjeska prilagođava se sadržaju i željenom obliku, a prosječna veličina je 4 x 4 cm.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top