Svijeća s personaliziranim tiskom

3.45  3.45 

Svijeća s personaliziranim tiskom dolazi u „limenci“ s prostorom za tisak na poklopcu i/ili na bočnim stranama. Idealna je za poklon najmilijima u svakoj prigodi. Može služiti i kao promotivan artikl Vašeg poduzeća, proizvoda ili brenda.

Opis

Svijeća s personaliziranim tiskom

Svijeća s personaliziranim tiskom je odličan poklon za Vaše najmilije. Odličan je poklon zato što se može pokloniti za različite prigode. Svijeća je personalizirana jer se na nju mogu otisnuti slike ili poruke po Vašoj želji. Ako ste zainteresirani za kupnju svijeće, slijedeće korake trebate slijediti. Prvo što trebate učiniti je upisati tekst i/ili odabrati sliku koju ćemo otisnuti na svijeću. Na kraju trebate odabrati opciju pakiranje svijeće. Ako ste pak zainteresirani za kupnju 10 ili više svijeća, molimo Vas da nas obavijestite na mail adresu shop@git.hr.

Personalizirana svijeća dolazi u „limenci“ s prostorom za tisak na poklopcu i/ili na bočnim stranama. Dakle, možete birati gdje ćemo na svijeći otisnuti slike ili tekstove koje ste Vi odabrali.

Personalizirana svijeća stvara ugodnu atmosferu

Ljepota i prednost korištenja mirisne svijeće je ta da će svojim ugodnim mirisom ispuniti Vaš dom. Ona donosi dozu kreativnosti i originalnosti. Mirisne svijeće donose dozu originalnosti i kreativnosti koju Vaši najmiliji mogu povezati s Vama ako ćete im pokloniti svijeće. One mogu podsjetiti osobu na neke od njezinih najljepših životnih uspomena. Svijeća s mirisom je uvijek dobar izbor kojim ćete stvoriti toplu i ugodnu atmosferu bez obzira na to nalazite li se kod kuće sami, s članovima obitelji ili prijateljima.

Mirisnom svijećom pokazujete originalnost i kreativnost

Kupnjom personalizirane mirisne svijeće za neku dragu osobu, pokazujete da ste originalni i kreativni u odabiru poklona. Također, pokazujete da Vam je stalo do njih. Cijena po kojoj trebate platiti proizvod je usklađena s cijenama na tržištu.

Dakle, ako ste zainteresirani za kupnju personalizirane svijeće za Vaše najmilije ili želite putem nje promovirati svoje poduzeće, proizvod ili brend obratite nam se s povjerenjem!

Naslov

Go to Top