Čestitka Sretan rođendan – Muffini

5.97  5.97 

Poželite svom najdražem prijatelju, prijateljici, unuku, kolegi naaajslađi rođendan ikad! Kako? Uz našu rođendansku čestitkukoja u sebi skriva najslađe kolačiće!

U intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići sa trešnjama on top, koji iskaču sa bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poruka „Sretan rođendan!”

SKU: 992828 Kategorija: Oznaka:

Opis

Poželite svom najdražem prijatelju, prijateljici, unuku, kolegi naaajslađi rođendan ikad! Kako? Uz našu rođendansku čestitku koja u sebi skriva najslađe kolačiće! U intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići koji iskaču sa bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poruka „Sretan rođendan!” Ova čestitka idealna je za svakog tko voli rođendane i slatko, ali i za svakog tko uz lijepe želje rođendanku želi pokloniti nešto što će čuvati i uvijek rado ponovno otvoriti…

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 11 cm

Naslov

Go to Top