Opis

Pločice za sandučić olakšavaju dostavu pošte

Pločica za sandučić je ukrasna pločica na kojoj se mogu nalaziti različiti natpisi. Najčešće se koriste u stambenim zgradama na poštanskim sandučićima zbog lakše organizacije, prepoznavanja i dostave pošiljki na Vašu adresu. Na pločice se najčešće ispisuje ime, prezime ili naziv poduzeća.

Pločica za sandučić se osim za tu namjenu može koristiti i za druge namjene ako stranka želi, na primjer kraći natpisi za organizaciju kutija i inventara u poduzeću.

Gravirana pločica za sandučić su dugotrajan proizvod

Pločice s graviranim natpisom za sandučić izrađuju se pomoću lasera. Vrhunska preciznost lasera omogućuje izradu različitih oblika pločice i gravure. Odabir oblika i boje pločice za sandučić ovisi o osobnim preferencijama, ukusu i stilu. Gravura pločice može biti crne, bijele, plave ili crvene boje, a ovisi o boji graverske plastike. Nudimo odabir graverske plastike u 16 različitih boja. Pločice s gravurom su jako izdržljive, gravura se neće izbrisati, a proizvod će ostati odlične kvalitete dugi niz godina.

Karakteristike pločice za sandučić

  • Materijal: graverska plastika visoke kvalitete
  • Dimenzija: 50 x 15 mm
  • Način izrade: laserska gravura
  • 16 različitih kombinacija boja graverske plastike
  • Boja gravure: crna, bijela, plava i crvena
  • Način postavljanja: bez dodatka, ljepljiva traka

Pločice s graviranim natpisom za sandučić odličan su način organiziranja i isticanja Vašeg doma. Postavljaju se jednostavno i lako te će izgledati kao nove dugi niz godina. Ukoliko se preselite ili predomislite, lako se mogu ukloniti te se mogu brzo ponovno postaviti.

Napomena! Oblik pločice je moguće mijenjati prema želji klijenta, s time da nam klijent ostavi željenu shemu novog oblika pločice. Dimenzije novog oblika mogu varirati u odnosu na standard +/- 5 mm. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.